Márciusban születendő babák?
Hazahozós ruci kérdésem lenne....március 20-ra vagyok kiírva. Ami biztos:hosszú ujjú body, zokni, plüss babanadrág aminek van lábrésze is, vastag kocsikabát kapucnival, és sapi-kesztyű. Hordozóban lesz hazahozva, és autóban így pléddel biztosan betakarjuk még a hordozóban. De nem tudom előre vegyünk e bundazsákot v overált....
"itthon" már ha kimegyünk úgyis mózeskosaras babakocsink van, amiben szintén be tudom jól takarni,meg védett helye lesz -ezért nagyon nem gondolom, h kell a bundazsák-szegényem ápr elején már belesülne a vastag zsákba....
Valakinek tapasztalat? de úgy érzem nem igazán használnánk már ki.....
Szia!
Igaz én februárban fogok szülni, de azért leírom!
Hosszú body, vékony puha harisnya, meleg vastagabb rugi kapucnis az olyan szőrmés, vékony sapit rá aztán teszem rá a kapucnit, be a hordozóba és jól betakaróm olyan pihe-puha takaróval.
Vagy ha nem hordozóba hozom akkor pólya megoldásnál, nem hordozóba teszem, hanem pólyába bebugyolálom és a kezembe veszem. Úgy is autóval megyünk, közel van a kórház. Messze lenne, csak is hordozó!
Márciusban azért még hideg van. Szerintem tökéletes kérdező amibe majd viszed.
Bundazsák a babakocsiba szuperal mikor tök hideg van kint.
Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek kitartás:) a végéig, és könnyű szülést!
Én is még a pólyán(kókusz) gondolkodom, babakocsiba jó lenne és védi+meleg, plussz tesó (4évesem) miatt is, mert tudom,h biztos szeretné majd fogni-így biztosabban adnám neki is kézbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!