Ha a páromnak szőke ( kicsit bebarnult ), nekem meg a természetes hajszínem barna akkor mennyi az esélye, hogy a születendő baba is szőke lesz?
Mivel férjedé is bebarnult így nagy esély van rá, hogy a picié is be fog barnulni,még ha szőkén is kezdi.
Ha viszont a családban van erősen,dominánsan szőke(nagypapa,nagymama,aki tényleg világos hajú és esetleg a bőrtónusa is világos)akkor lehet,hogy babátok is megmarad szőkének.
Nekem és a páromnak is barna hajunk és szemünk van. A kislányunknak mégis szőkés haja és kék szeme van. Bár a haja kezd sötétedni, valószínű, hogy be fog barnulni. Az én családomban mindenkinek barna haja és szeme van, a párom Apukájának volt szőke haja és kék szeme.
Nagy esélye van, hogy szőke lesz a babátok:-)
Páromnak fekete haja van bátyjának szintén, nekem szőke volt csak bebarnult,egyik bátyámnak szintén szőke volt mast barnás másik bátyámnak sötét barna.Nagyszülők javarészt barnák,kivéve aput neki fekete.
A bátyám lánya születésétől tejfel szőke (szinte már ősz!) pedig már 12 éves.A kisfiam egyenlőre még szőke 8 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!