Márciusban szül valaki Tatabányán?
Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 14:59
1/5 anonim válasza:
én ott szülök,bár nem márciusban hanem májusban.már egyszer szültem ott.ha kérdésed van a kórházzal kapcsolatban nyugodtan kérdezz.
2/5 A kérdező kommentje:
Molnár Mihályrol valami vélemény?Ellátás milyen??Még nem voltam korházba soha fogalmam sincs milyen lehet..kinél szültél?
2012. jan. 12. 09:13
3/5 anonim válasza:
molnár mihályt pont nem ismerem személyesen de viszont hallottam már róla futólag h rendes.én ügyeletesnél szültem,Málik Zoltánnál.én rettegtem,mert rosszakat hallottam a kórházról.de kellemeset csalódtam.az ellátás is jó volt és a személyzet is.egy csecsemős volt aki egyszer megbőgetett olyan bunkó volt,de hát ez szerintem minden kórházban előfordul h van 1-2 bunkó ember.hova valósi vagy h ott fogsz szülni?
4/5 anonim válasza:
Én 3hónapja szültem Tatabányán! Molnár Mihály vizsgált meg császár napján,ő mondta,hogy császározni kell,nagyon kedves volt.Jobban nem ismerem,nem nagyon láttam,de jó a benyomásom róla! A kórházzal egyáltalán nem voltam megelégedve,vizitek,hol vannak,hol nem,nővéreket alig látni stb... volt olyan nap,hogy reggel láttuk,az egyik nővért mikor 5kor keltett,majd csak este a váltást láttuk,pedig keretük is őket az injekció miatt! Ezenkívül jól felszerelt kórház,meg minden csak csesznek az emberre.Előző császár miatt be kellett feküdnöm,de egy hétig meg se vizsgáltak,pedig voltak panaszaim,majd amikor megvizsgáltak rögtön küldtek a műtőbe...
5/5 xbettyx válasza:
SZia! Igen én márciusra vagyok kiírva és Tatabányán fogok szülni :) Te mikorra várod ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!