Tatabányán Jár valaki dr. Málik Zoltánhoz, vagy szült nála mostanában valaki? Mi a véleményetek róla?
10 hetes vagyok és még nem találtam olyan orvost akinél nyugodtan szülhetek.Tatabányán egyedül őt ajánlották!
Van magán rendelése?Minden érdekel ami vele kapcsolatos!
Szia!
Én Máliknál szültem, nyáron lesz 2 éve. Kicsit pörgős esetleg pörölős is tud lenni, viszont van humorérzéke is.
Nagyon rendes doki, a lényeg, hogy a szülésnél nagyon toppon volt, szakmailag kétség nem fér a szakértelméhez!!
Nekem mindent nagyon szuperul végzett, és olyan gátsebet varrt, hogy pár hónapra rá, a világon semmi sem látszik belőle.
Szóval szerintem jó doki, válaszd nyugodtan, és nem tudom, hogy rendel-e magán, mert én más orvoshoz jártam és csak a végén vett át.
De szerintem igen, minden jobb dokinak van magánja. Viszont nem tudom, hogy érdemes-e magánra menni, hisz UH-ra és egyebekre úgyis a kórházba kell menned. Felkérheted csak a szülésre is.
Idén nyáron születik a kisfiam, szintén nála:)
Boldog babavárást!
08:56-os vagyok
megnéztem a linkelt telszámot és az még jó, én is ezen beszélek vele. Nyugodtan hívhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!