Azután szeretnék érdeklődni, hogy volt-e valaki Tatabányán mostanában 16 hetes vérvételen?
Figyelt kérdés
Mikor kaptam a beutalót, azt mondták, hogy nem kell az eredménnyel visszamennem, hanem vigyem magammal a 18 hetes uh-ra(kedden megyek). Ma kaptam egy levelet, hogy az eredményem miatt menjek el a Központi Terhesgondozóba.Az eredményem:Terhes AFP 16.heti: 22,16 (28-57-ig jó), AFP átlag:39,50, MOM: 0,7. Most azért kell mennem, mert rossz az eredmény?Vagy mindenki kap ilyen levelet? Köszönöm a segítséget!2009. máj. 22. 10:16
1/1 anonim válasza:
Szia! Én most voltam 18.hetes uh de nekem 0,8 lett az Afp, és nem küldtek levelet, szerintem ne idegeskedj, nincs semmi probléma!! Nincs orvosod akihez jársz, és esetleg felhívhatnád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!