Mostanában kezdtem el érdeklődni az agykontroll iránt. Ez egyáltalán nem lehet veszélyes?
Nos akkor érdeklődj kicsit alaposabban! Az agykontrol létezik, és valamilyen szinten még működik is: a buddhista papoknál, akik egész életükön át gyakorolják. Ellenben ne hallgas azokra a kuruzslókra, akik a pár órás tanfolyamért cserébe mindenféle csodás dolgot igényelnek, nem is beszélve a hallomásból szerzett információkról...
Amúgy nem, nem veszélyes.
Ja. Nem veszélyes.
Csak ne elalvás előtt próbáld. Egyszer sikerült életemben - csodálatos érzés volt, ahogy mondták. Aztán viszont el kellett aludnom - és azonnal egy ragyogó színes (piros-kék) örvénnyel álmodtam, ami szépen lassan elnyelt. Persze, hogy felébredtem erre, és soha többé nem tudtam 'szintre' lemenni. Ahogy kezdődne, olyan szívdobogást kapok, hogy képtelenség folytatni.
De amúgy tényleg nem veszélyes.
És ilyesmiről egy szó sem volt a könyvben.
Csak az volt ott, hogy nem veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!