A Györi 4D-s ultrahangokról szeretnék érdeklödni, van valaki aki mostanában volt?
Figyelt kérdés
3 helyet találtam a neten ahol csinálják, örülnék ha valaki leírná hol milyen? A kórháznál esetleg volt valaki? Mert ott nem találtam árat...2009. dec. 3. 16:55
1/5 anonim válasza:
Szia, én ugyan hónapokkal ezelőtt voltam, de úgy tudom a helyzet most is ugyanaz. A kórházi állítólag a legjobb, azt hiszem árban nem nagy különbségek vannak, a Babits Mihály utcában voltam, ott van az a vörös nő, aki a kórházban is, megmondom őszintén, hogy nekem kicsit felületesnek tűnt az egész. A Bem tériről nem tudok nyilatkozni, de az is újabb mint a Babits utcai. Szóval ha kapsz időpontot, a kórházba menj.
2/5 anonim válasza:
az a vörös nő engem egyszer vizsgált a kórházban, huh, nem szivesen futnék vele újra össze:) borzasztó flegma, és már azon agyaltam, vajon miért nem mond semmit már vagy 10 perce, biztos valami nagyon durvát talált... Egyébként nem terhes voltam, de a frászt hozta rám. ja és nem talált semmit, ezért volt gyanakvó, mert ő nem látott eltérést..
3/5 anonim válasza:
A vörös nő valóban no comment. Én találkoztam vele a Babits utcában, meg a kórházban is. Legalább úgy viselkedik, mintha ő lenne a főigazgató. De szakmailag biztos, hogy amennyire kell, megbízható. Mondjuk nem mindegy a körülmény.
4/5 anonim válasza:
Szeptemberben voltunk a kórházban. Nem emlékszem a hölgy hajszínére de Stefanits Gyöngyinek hívják és nagyon aranyos volt. 10500 Ft volt dvd-vel és egy képpel. Mindent jól megmutatott, elmagyarázott, nyomtatott a vizsgálatról egy összegzést. Sőt nekünk több magzatvizet látott, úgyhogy visszahivott két nappal későbbre. Másnap mobilon hivott, hogy időpontot adjon. Szóval abszolút pozitív élmény volt.
26 hetesen voltunk.
5/5 anonim válasza:
A kórházi 4d-ről nekünk is csak jó tapasztalatunk van. Nagyon rendesek és alaposak. A többi 4d-s uh tudtommal csak babamozi Győrben, tehát csak nézhetitek a babát, de orvosi véleményt nem kaphattok róla. A kórházban nekünk is 10500.-Ft volt 1 dvd + 1 kép volt az árban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!