Császármetszéssel fogok szülni majd márciusban. Az előző is császáros volt. Akkor nem voltak jók a tapasztalataim. Nehezen indult meg a pisilés is. Péterfy-ben szülök. Írtok nekem pár pozitív élményt csak h megnyugodjak kicsit?
-hamarabb gyógyultam
-tudtam milyen fájdalomra számítsak,így nem ért ua a sokk
-szoptatással,rooming-innel jobban boldogultam
-pisilés könnyebben ment
Ne félj!
köszönöm a beszámolódat!:) tényleg szerencsés vagy!
még azt szeretném kérdezni h a vágás mindig ugyan ott van? nem lesz egyre csúnyább a helye? nekem a hegre rálóg picit a hasam..ez a második után gondolom rosszabb lesz..
2. válaszoló vagyok. A második császárnál kivágták az előző heget, szóval egy heg van. Nekem a második szebb lett, mint az első, de az első nagyon ellett bénázva, maga a doki is elnézését kért az első után (amikor a varratokat kiszedte szólt, hogy ne ijedjek meg, azért ilyen nagy a seb-heg, mert a kollegája véletlenül hosszabban húzta a szikét és akkor ő már egyforma hosszúra vette a másik oldalon is - nagyon klassz volt ezt hallani, ezért sem mentem vissza a SOTE II.-re).
Nekem is rálógott a hasam a hegre, most végre sikerül visszafogynom kábé a kiindulásra, most már nem vészes.
köszönöm a válaszodat nagyon aranyos volt :)
szerencsés vagy a csíkokkal..
talán jöhet a 3. baba?! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!