Születendő babánknak mindent egy helyen szeretnénk megvenni. A Kangaboo van hozzánk legközelebb. Tapasztalata van valakinek? Értik a dolgukat az eladók, segítőkészek?
Kedvesek az eladók, segítőkészek is, viszont szerintem borzalmasan drága bolt.
A Brendon jobb, sokkal nagyobb a választék, olcsóbbtól a luxusig.
Köszönöm a válaszokat!
Bejártuk a boltokat.
Hát érdekes tapasztalatokat szereztünk!!
A Kangaboo-t mindenki drágának állítja be, mégis ott kaptunk meg mindent a legjobb áron!!
Hatalmas a boltjuk Dunakeszin. Tényleg kedvesek voltak, nagyon foglalkoztak velünk, de ami számomra a legfontosabb volt, hogy az egyetlen bolt volt, ahol igazi szakemberek voltak. Le a kalappal előttük. Az autósülésnél a srác kivülről tudta a kresz erre vonatkozó részét, sehol nem tudták még azt sem hol találom. Volt ahol én segítettem bekötni az ülést. :) A minimanó nekem nem jött be. A babaszafari egész jó. Brendon másik boltjába is elmentünk, hátha ott jobb fogadtatás lesz. Inkább nem írom le... Soha többet!!
Hát utolsó, nem tudom te hol jártál, de hogy Dunakeszin nem ilyenek az eladó hölgyek, azt biztosan állítom.
Sokszor járunk, soha nem beszélgettek a kasszánál, és bármilyen kérdésünk volt, készségesen segítettek, körbe kísértek.
Mosolygósak, kedvesek.
Szerintem inkàbb veled lehet a baj...talàn a stílusoddal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!