Babánknak az elalvással nagyon nagy problémái vannak. Már szinte mindent kipróbáltunk (cicin alvás, sétálás, fenekét rázzuk, plédet rakunk alá, cumit adunk neki, poci simogatás, néha közös ágy, stb. ), de sajnos semmi nem válik be nála. Mit tehetünk?
Figyelt kérdés
2 hetes a picúr2008. okt. 24. 14:15
1/7 anonim válasza:
szerintem csak nincs igénye olyan sok alvásra. foglalkozzatok vele , beszéljetek vele, ne ragd le egyböl, tedd ilyan pihenö székbe vagy akassz a kiságya fölé csiligelö szines dolgokat amiket nézegethet, mert hall és látja hogy ott mozog valami. ez leköti a figyelmét talán.
2/7 anonim válasza:
Szia! Ne haragudj, hogy ezt kérdezem, de nem éhes? Méritek, hogy mennyit eszik? Sír amikor
nem tud elaludni? Felhúzza a térdét pocihoz amikor sír? Igazából egy 2 hetes picikének, ha jól lakott, tiszta a pelusa, el kéne aludni szépen (ha nem fáj a pocija), ha másként nem az általad felsorolt dolgok közül valamelyiknek be kellett volna vállnia. Légyszi írj róla, hogy mennyit szopik (ha mennyiséget nem tudsz, akkor azt, hogy mennyi ideig szopik), egy vagy két ciciből?
R
3/7 A kérdező kommentje:
Egyszerre 60-70 g-ot szopizik egy ciciből. Utána már nem éhes, mert nemcsak, hogy nem játszik a mellel, hanem ki is köpi. 2,5-3 óránként eszik. A lábát nem húzza, már találgattuk, hogy hasfájós-e, de nem valószínű.
2008. okt. 24. 15:11
4/7 anonim válasza:
Nálunk múltkor olyan fáradt volt a picur, hogy már azért nem tudott elaludni. Bekapcsoltam a mellszívó szivattyúját, arra aludt el. A monoton zúgás segített (a porszívó is jó lehet).
Csak egy ötlet, hátha segít.
5/7 anonim válasza:
Nekünk is volt ilyen.Belerakjátok egy plédbe és hintáztassátok.Mint a bölcső.Amikor párom nem volt és nagyon nyügi volt akkor felkötöttem az ágyrácsra a lepedőt a másik végét meg a szobainasra és úgy ringattam.3 hónapos volt mire megtanult teljesen magátol elaludni.most 6 hónapos,de van hogy ég mindíg kell ringatni.Ha nagyon elfárad.
6/7 anonim válasza:
Az én fiam ebben a korban csak evett és aludt, de lehet, hogy a te babád más vérmérsékletu és ezért kevesebb az alvásigénye. A szomszéd kisfiú is keveset alszik. De lehet, hogy nagyon elfárad és nem tud elaludni. Nálunk most épp ilyen volt, sokan voltak nálunk és kinyiffant a fiam sírva aludt el persze ringattam, de már 4 hónapos. Majd megismered a babád szokásait és rájossz, hogy mit hogyan szeret, sajnos ez idôbe telik.
7/7 anonim válasza:
A babód még nem sokmindent lát, szinte csak az arcodat, azt is közelről. Az én kislányom is nagyon sokat sírt az elején, nem nagyon tudott aludni. Nálunk bevált, hogy egy polár takaróba betekertük, a meleg és az hogy körülöleli valami a méhben eltöltött időre emlékezteti. A férjem pedig úgy altatta nagyon sokszor még a mai napig is, hogy a fotelben ül, a lábát felpolcolja egy lábtartón és a combjára fekteti a hátára a kislányt. Szeretik a testmeleget. Ha pedig kellőképpen lelazult, akkor beteszi a kiságyba. De mindenképpen tegyél alá egy polár takarót, hogy ne legyen hideg az ágya amikor beteszed, mert arra tuti felébred. 2 hós a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!