Altathatok esernyőkocsiban újszülöttszűkítővel babát?
Nem tudom aktuális e még, de trollokkal- névtelenül okoskodó bugris söpredékkel ne foglalkozz, ez nekik a melegágyuk a Gyak. kérdések...
Én nem vettem a fiamnak mózeskosarat, pont azért mert Belgiumban élünk-Brüsszelben- és én csak egy esernyőkocsit vettem babycacoon-nal. Újszülöttként hoztuk haza- nem repülővel hanem autóval és aludt a babahordokában.
Gyorsan jött a hideg ősz és a tél Belgiumban így ha kivittem sétálni a babacacconba tettem és úgy aludt benne mint a tej.
Alig 4 hónapig használtuk - utána már anélkül használtam a Maclaren XT techno-t.
Más babakocsit nem is vettem, mert nekem elsődleges szempont volt, hogy a reptéren elfogadják- engedjék eltolni a repülő bejáratáig, ezt csak esernyőkocsiban lehet, ha a sportrész a vázról nem vehető le, és a másik hogy autóból ki be lehetőleg egy mozdulat és minél könnyebb legyen.
Mi az autóval ha megálltunk- akkor is baby cacoon-ba tettük a pici, és már másfél éves semmi baja a hátának, gerincének, szóval ha csak pár órát lesz benne akkor sz semmi baja nem lesz.
Egyébként itt Magyarországon látom a legtöbb esetben hogy a szupermindentudó mamák- elfelejtenek mózeskosarat venni és simán rádobják a várzra a babahordót -amiben elvileg 25-40 percet lehetne egy újszülött és azzal grasszálnak a plázákban, városban, belvárosban és úgy alszik benne a csöppség hogy meg sem érzi.
Mo-n ez az egész túl van hájpolva, mindenki túl akarja másikat teljesíteni, lehordani, ocsmánykodni.
Ha Stokkét veszel rossz anya vagy, mert minek adsz ki ennyi pénzt- külföldön minden 2. anyuka ezt tolja. Minden első meg a Bugaboo-t.
Belgiumban havonta egyszer mentem vizsgálatra a szülész-nőgyógyász nem is látott csak 2 szer a 9 hónap alatt.
Ott ez a szokás.
Lettek a fiamon apró pöttyök pár hetesen megvolt az orvos email-címe- és elküldtem neki 3 fotót, és küldött egy receptet email-en a gyógyszertárnak a nevemre- monda ha nem múlik akkor menjünk...
Külföldön minden de minden sokkal liberálisabb, lazább, mégis jobban működik.
Szülésnél alapból nem érdekel senkit ha otthon szülsz, nekem pl császármetszés volt, az orvos megkérdezte mit szeretnék ő ezt a variációt látja az én esetemben jobbnak. Elfogadtam, semmi de semmi probléma nem volt.
Ez csak Mo-n van, hogy mindenki a másikat oltja, szidja, mocskolja, kioktatja, 'csak szóltam"-én pl ezt találom a legvisszataszítóbb kezdetű megjegyzésnek.
És amikro megtudják hogy Belgiumban a gyerek és újszülött orvos neten tartja az anyukákkal a kapcsolatot ki vannak rajta akadva...hát Belgium pl így működik!
Senkit nem érdekel, mi van Belgiumban, ez Magyarország, Egy magyar fórum. Miért nem belga fórumokon lógsz, ha ott minden ilyen hiperszuper?
Mellesleg undorító, h most elmentél és köpködsz visszafelé, h Mo-m minden milyen szar meg mindenki milyen idióta. Ha olyan jó ott, tessék innen eltolni a biciklit, miért jársz egy ilyen ócska magyar oldalra tanácsokért? Vagy csak az észt osztani jársz jó magyar módra?:DD
"Lettek a fiamon apró pöttyök pár hetesen megvolt az orvos email-címe- és elküldtem neki 3 fotót, és küldött egy receptet email-en a gyógyszertárnak a nevemre- monda ha nem múlik akkor menjünk...
Külföldön minden de minden sokkal liberálisabb, lazább, mégis jobban működik."
Hát én örülök, hogy nem csak webdokim van, és nem email-en küldi a gyerek betegségére a megoldást, hanem kivizsgálja, ha kell házhoz jön.
A Stokke tényleg jó minőségű babakocsi, de hihetetlenül kicsi a mózeskosara, téli babáknak nem jó. A mózes pedig fontos, ha időt szánsz a gyerekedre, és órákat sétálsz vele, amíg ő alszik benne egy nagyot a friss levegőn. Újszülöttet és kisbabát nem jó sportrészben altatni. A Stokke sportrésze pedig kagylóüléses, ha jól tudom.
Hidd el, Magyarországon sem minden olyan rossz, ahogy Belgiumban (vagy bárhol máshol) sem minden olyan jó. Egyébként pedig ha fröcsögéssel és egyéb rosszindulattal vádolod a magyarokat, akkor te vagy rá a legjobb példa, olvasd csak át a saját hozzászólásodat.
"Senkit nem érdekel, mi van Belgiumban, ez Magyarország"
Magad nevében fröcsögj, képzeld, engem érdekel. Ki vagy te, hogy kijelenteted, hogy másokat mi érdekel?
Nem Stokke babakocsim van, neked kéne részletesebben olvasni én nem vettem meg, de külföldön minden 2. anyuka és apuka emelett a márka melett dönt.
Undorító az volt nagy magyarkodó magyarok a résztekről ahogy neki estetek a kérdezőnek, hogy szinte már babagyilkossággal vádoltátok meg.
Az egy dolog, hogy nem jó abban altatni, de ha pár óráról van szó kibírja! Magyarországon minden túl van hipe-va, mivel az emberek szó szerint belefulladnak a saját nyomorukba áthelyezik az emiatt érzett frusztrációjukat idegenekre is...
Amit írtam a kérdezőnek szólt, hasznosítjon belőle amit tud.
Oda írkálok ahova nekem tetszik, nem téged foglak erről megkérdezni 24-es!!!
Magyaroszágon látom a Stokke szó leírása is felkelti a gyak.kérdések'Stazi"-jának rdeklődését is......
Én úgy hallom Magyaroszágon is van internetes elérhetősége sok gyerekorvosnak, itt ez egy nagyon jó lehetőség.
Felnőttbetegellátásnálé ugyanez a gyakorlat, és működőképes.
Ahogy az ország is.
Magyaroszágról ez nem mondható el...
Mindenki, aki elmegy azért megy el, mert itthon csak köpködni lehetne...
Minek maradtam volna 150 ezerért dolgozni?
Idegenként 3500 euróról indult az alapfizetésünk.
Ha erre gondolok, tényleg lenne okom visszafelé köpködni igaz nem rád, 24-es hanem az ország vezetőire.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!