Nuna Demi Grow megéri az árát?
Eközött és a Cybex ePriam között gondolkozunk.
A Nuna 950.000 Ft lenne, a Cybex most akciós, 870.000 lenne.
Ebben benne van maga a babakocsi, a mózesrész, autós hordozó + 2 db isofix talp.
Nekem mindenki a Nunat javasolta, de a Cybexben tetszik a kis rosegold részlet és az elektromos segítség is.
Hidd el, ezek a közel 1 millios babakocsik nem erik meg az arukat. Egyik sem.
Nem azt mondom, hogy széteső gagyi babakocsit kell venni, de ezek nem tudnak annyival többet, hogy feleslegesen rászánja az ember a pénzt.
Köszönöm a hasznos választ! :)
Mondjuk, a "millás babakocsi" rész nem állja meg a helyét, hiszen csak a két talp 200.000 Ft. Ahogy az sem, hogy telefonról akarnám ringatni, de nem az Alföldön lakunk, egy-egy emelkedőnél jól jöhet a rásegítés.
7-es, esetleg belinkelnéd az oldalt, ahol láttad?
Mamas and Papas-nál a mózes + sportrész 599 most.
8-as, szupi, ezt elmondanád kérlek a legjobb barátnőm kisfiának is, aki napközben csak úgy alszik, ha a babakocsiban tologatva/ringatva van?:D
Ahogy gondolod.
De en is megvettem a dognehez 3in1 babakocsit, aztan rohadtul untam pakolgatni, emelni kocsiba, nem mellesleg nagy helyet foglalt. Vagy ha olyan boltba mentunk be, ahol volt lepcso, majd megszakadtam, mire bevergodtunk. 🤣
Hasznaltuk azert kb 6 honapos korig, aztan eladtam es vettem egy konnyu sportot.
Es hidd el, ha tul nagy es nehez, hiaba nem kell vele lepcsoznod mondjuk otthon, de epp eleg lesz pakolgatni. Vagy ha elutaznatok se fogjatok elvinni, kiveve ha kisbuszotok van, kulonben tokmindegy mekkora az auto, a felet minimum elfoglalja egy nagy babakocsi.
Nekem nem volt nehez 2 orat tologatnom a babakocsit, tekintve, hogy akkor altalaban setaltunk. Nem tudom kinek adtam volna at, ha egyszer en akartam setalni🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!