Szerintetek milyen babakocsit vegyünk? Melyik az a járgány ami tényleg megéri és jó is? Kényelmes legyen inkább, mint csilli-villi. 3in1 szeretnénk legfőképpen, de lehet travel system is, akar 2in1
A szín a legfőbb szempont? :D
Cybex bármelyik modellje, de leginkább gondoljátok át hogy:
- milyen terepen fogjátok használni -> kerekek
- kell-e majd emelgetni pl lépcsőn -> súly
- fogtok-e vele utazni repülőn, mekkora a kocsitok csomagtartója -> mekkorára lehet csukni és mennyire egyszerűen
- melyik évszakban jön a baba -> hidegebb időben fontos a masszív mózes tavasszal, nyáron kevésbé
- hány gyerek fogja használni -> minőségi darab legyen ne egy Lorelli
"újat veszünk mindig"
Mi a fenének? Ez már új szintje a pazarlásnak, ha már egy tartós használati tárgyat, mint a babakocsi se örökölhet egymástól két testvér.
Hajrá fogyasztói társadalom, pusztulj Föld, nem elég az első "babucinak" új, kell mindegyiknek, csak épp élnie nem lesz hol....
Én az ABC Designt szeretem :)
Az újak nagyon jók, de mi használtan vettünk egy 2015 évjáratú mambát és még az is teljesen jó állapotban volt és meg se kottyant neki a falusi terep és a sok-sok buszozás (emeltem sokat le-föl buszra).
Ha lenne pénzünk, újonnan is ilyet vennénk.
Sok saját márkás kiegészítője van, a Brendon az egyik fő forgalmazó itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!