3éves kisfiúnak milyen járgány való?
Jó hülyén írtam ki a kérdést :)
Fiam 3 lesz novemberben, de már kinőtte a műanyag motorokat(hozzáteszem imádja őket) de már kb a térdével hajtja a legnagyobb méretet is
Szeretnénk neki valami komolyabb járgányt :) Persze nem elektomos qvad vagy ilyesmi :)
Kinél mi jött be? Pedálos bicó?Futóbicikli? Van egy kis olcsóbb kategóriás rollerünk is, megyeget vele de nem nagyon köti le mert nem tud száguldozni vele
Van egy örökölt pedálos 3 kerekű biciklink de már nagyon öreg és sztem nehéz pedálozni, nem tudom érdemes e venni egy újat, vagy amúgy is nehezen menne a pedálozás
Futóbiciklire hajlok mert az hasonló a motorhoz, de milyet?mekkorát?fa?fém? mit ajánlotok? :)
Esetleg valami unisex megoldás mert 1 éves a hugica aki 1-2év múlva ugyan úgy kihasználná
2,5 éves korától futóbiciklizik. Fát vettünk, sokféle van, ebben nem tudok tanácsot adni.
Most 3,5 évesen kapott 12"-es kétkerekűt és 1 óra alatt megtanult vele egyedül menni, pótkerék nélkül.
Örülök, hogy így döntöttem és az egyensúlya ennyire kifejlődött a futóbiciklitől.
Játszótéren rollerezik is a barátja rollerjével, de arra sajnálom a 25 e ft-ot. Egy minőségibb annyiba kerül.
2. vagyok. 16"-osal az a baj, hogy nem ér le a lábuk, fiam 105cm pedig, és akkor nem fog neked menni kétkeréken. Még 5 évesen is pótkerékkel mennek a 16"-ossal itt a környéken.
Talán a 14"-es jó lehet.
Jövőre szándékozom 16"-ost venni, de akkor már 4,5 éves lesz a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!