3,5 éves kisfiúnak mit vennétek szülinapra?
Figyelt kérdés
2012. aug. 19. 23:46
1/7 anonim válasza:
labdát, biciklit, könyvet pl. zászlókról (amiből tanulni is lehet, de játékos)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
Labda, bicikli kilőve, van már neki:)
Rengeteg könyve van, igazából azt most nem terveztem. Bár úgy vagyok vele, ha látok valami jót, azt mindig megveszem.
Kíváncsian várom még az ötleteket. Neked meg további szép estét!
2012. aug. 20. 00:01
3/7 anonim válasza:
garázs,autópálya,trambulin,legók,roller,a kedvenc rajzfilmhőséből valamit,pl thomasos,vagy verdás dolgokat.távirányítású autót.
4/7 anonim válasza:
ja,még társasjátékokat érdemes venni nekik,ügyességit,polipost,pecázóst focisat.stb
5/7 anonim válasza:
Semmit.
Születésnapja volt 3 évesen és majd lesz 4 évesen. A 3,5 éves "szülinapot" mi nem tartjuk.
6/7 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Igazad van :) ezt elírtam. Névnapja lesz :)
A többieknek köszönöm a segítséget!:)
2012. aug. 20. 10:22
7/7 anonim válasza:
Szia! Ha mégis a könyv mellett döntenél, akkor szerintem ezek jók lehetnek. Igazából az első nem hagyományos könyv, az utolsó meg inkább oktató feladatkártyák, de nagyon jók!
ennek a Mimicsoda sorozatnak igazából mindegyik része tök jó!
A Logiconak meg a Primo feladatkártyái és kerete való neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!