Mit gondoltok, ez a járgány kisfiúnak is való? (elvileg unisex)
2011. márc. 3. 16:46
2/7 anonim válasza:
Az én fiamnak pont ugyan ilyen van! :D Olyan vagány benne! :)
3/7 A kérdező kommentje:
jajj de jóó :))
Kedves 2. kommentező :) nem túl kicsi ennek a babakocsinak a bevásárlókosara? (Igaz, nem nagy bevásárlásokat szeretnék lebonyolítani séta közben..) Meg vagy vele elégedve? Van valami, ami nem tetszik benne?
Bocsi a sok kérdésért, de végre találtam valakit, akinek ilyen kocsija van... :))
2011. márc. 3. 17:01
4/7 anonim válasza:
Nekem is fiam van és egy PIROS babakocsink.Imádom benne:-)
5/7 anonim válasza:
Szerintem is tökéletes egy kisfiúnak. Sőt, szerintem inkább fiús ez a babakocsi, mint lányos:)
6/7 anonim válasza:
2.vagyok!!Nekünk a bevásárló kosár tökéletesen megfelel ha leugrunk a boltba pár dologért! :) Nekem minden tetszik benne szerintem tökéletes! :) Bár a vidéki utakon nincs vele tapasztalatom de városban nagyon jó!Könnye fordul jó a rugózása is!A fiamnak is kényelmes!Jót szokott benne aludni pedíg már 1éves!:) Ha újra kéne választanom biztos ezt a kocsit venném!:)
7/7 A kérdező kommentje:
:) De jó, akkor azt hiszem megtaláltam a "tökéletes" babakocsit :))
Köszönöm szépen a válaszokat!! :)
2011. márc. 3. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!