Mit gondoltok? (Kérdésed túl rövid, magyarázatod hosszú)
Ezt én sem értem...
Mi kilövettük, van is fülbevalója, és úgy voltunk vele, hogy ha majd nem akar fülbevalót, akkor szól, és kivesszük.
Én azt nem értem, hogy miért írjátok már ketten, hogy nem értetek. Szerintem elég egyértelmű, nem akarják ráerőltetni a gyerekre a fülbevalót, ennyi.
És szerintem is hülyén néz ki a kisbabákon a fülbevaló, vagy bármilyen más ékszer. Persze ha a szülőknek tetszik, jogukban áll bármit a gyerekükre aggatni, de nem kell értetlenkedni, ha valaki másképp gondolkodik.
Kislányom lesz, két hét múlva szülök, és nem fogom kilövetni a fülét.
Nem tudom, miért hiszik azt sokan, hogy ha nem tetszik a gyereknek, kiveszi aztán kész. Ezek a lukak sosem forrnak be rendesen, a helyük mindig látszani fog.
Nekem a jobb fülemen 4 luk van, és igen, mi úgy kezdtük anyuval, hogy amikor szerettem volna többet, szóltam neki, és "rohantunk" lövetni.
Csak azt nem értem, mit nem lehet ezen érteni?
Tudod hogy szól a szám: mindenki másképp csinálja...
Jó igazatok lehet, az első szitu úgy nézett ki, hogy 2 éves volt ez a kislány amikor mondta neki is kell....
Igen amúgy ízlések és pofonok most olyanokkal találkoztam ahol a 3-6 éves kisfiúknak volt fülbevalójuk nem is kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!