Szerintetek milyen babakocsit vegyünk? Melyik az a járgány ami tényleg megéri és jó is? Kényelmes legyen inkább, mint csilli-villi. 3in1 szeretnénk legfőképpen, de lehet travel system is, akar 2in1
Csak 3in1-t ne vegyetek. Komolyan mondom, a legtöbbnek borzasztóan pici a mózes része (vagy az én gyerekem volt túl hosszú), de még nem tudott ülni de a lábfeje kilógott belőle, szerencsétlennek nagyon kényelmetlen volt, ez egy cam babakocsi volt,
a legtöbb 3in1 babakocsi nem számol azzal, hogy mi van ha a gyerek lassabban fejlődik/tanul meg ülni stb stb..
Mi is chippolinot vettünk amúgy utána, na az már jó volt.
Egyébként a cybexet nagyon sok anyuka ismerősöm dicsérte, esetleg ott lehet nézelődni
11: Az én fiam is hamar kinőtte (62es méretet hordott újszülöttként), de a sport részt el lehet fektetni és így fekve tudta használni azt.
Nekem egyik fiam sem bírta tovább 5 hónapnál a mózesben. Utálták hogy nem látnak ki.
(Az ABC designos válaszoló voltam)
Én meg pont azt látom, hogy a 2 az 1ben kocsik kicsik. Személy szerint egy mamakiddies típusút használtunk, egy ideig - aminek a Mózes vázára lehet a sport részt átalakítani - és iszonyú szűk volt a Mózese. A sport rész is szerintem max 1,5 éves korig jó. Ha kisebb gyerekeim lennének, lehet nem lenne ez feltűnő.
Nekünk Gallardo Verona van.
Nagy, strapabíró, könnyen irányítható, minden terepen elmegy.
Ha nálatok sem szempont, hogy lépcsőzni, buszozni kell vele; csak sétákhoz, és autóba kell; akkor ez szerintem egy nagyon jó választás lehet.
Nálunk már a 2. gyerkőc fogja hamarosan birtokba venni.
(Egyébként mi is bézs színűt vettünk, és külön neműek is lesznek a gyerekeink.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!