Autós hordozót megéri venni?
ha alapba vesztek egy autósülést, akkor minek?
Autós hordozó akkor kell, ha nincs autós ülés és a hordozóba kötöd be a gyereket.
Mondjuk nem mindegy milyen ülést vesztek.
Szerintem ez tőletek függ. Ha sokat autóztok, akkor szerintem érdemes. Nekem egy áldás volt, hogy csak be kellett pattintani az autóba a hordozót, majd kivenni és rátenni a babakocsi vázra, nem kell felébreszteni a babát, vagy úgy egyáltalán pakolgatni. Az is kényelmes, hogy lehet a babát vinni, mint valami kosárkában, elfért más is a kezemben, nem csak őt tartottam, amíg leértünk az autóig. Ilyen formán az is előny volt, hogy a hordozót mindig felvittük, így nem a hideg, vagy éppen felforródott ülésbe ültettem a gyereket. De mi nagyon sokat autózunk.
Ha alig járnánk autóval, akkor valószínű nem tartottam volna fontosnak.
Mi nem sokat autózunk, de szerintem érdemes volt megvenni a hordozót.
Ha pl. boltba megyünk csak kipattintom autóból, ráteszem a bevásárló kosárra és mehetünk is. Főleg így télen volt praktikus, hordozóba köthető bundazsákkal.
Az autós ülésbe se teheted be overálban. Először fel kellene melegíteni az autót, utána beülni a babával, levetkőztetni, betenni az ülésbe, kiszálláskor kivenni, felöltöztetni... Borzasztóan macerás.
Ezt inkább azoknak írom, akik még gondolkodnak rajta, kell-e hordozó vagy elég az ülés:
Minden kisbabának hordozóban kellene utaznia, 0-6 hónapos kor között a 45 fokos szöget bezáró háttámla az egèszsèges és legbiztonságosabb. Nagyon kevés autós ülés képes erre a szögre, hiába írják rá, hogy 0 kg/hó kortól használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!