Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Nuna Demi Grow megéri az árát?

Nuna Demi Grow megéri az árát?

Figyelt kérdés

Eközött és a Cybex ePriam között gondolkozunk.

A Nuna 950.000 Ft lenne, a Cybex most akciós, 870.000 lenne.

Ebben benne van maga a babakocsi, a mózesrész, autós hordozó + 2 db isofix talp.

Nekem mindenki a Nunat javasolta, de a Cybexben tetszik a kis rosegold részlet és az elektromos segítség is.

jan. 19. 11:36
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Eladhatjuk bármikor.
jan. 19. 14:24
 22/26 anonim ***** válasza:
79%
21, francokat. A sznob nem fog használtat venni.
jan. 19. 14:43
 23/26 A kérdező kommentje:
Akkor majd kidobjuk, így jó?
jan. 19. 14:43
 24/26 anonim ***** válasza:
72%

Megéri az árát igen, mindenképp, hogy elmondhasd, milliós babakocsija van a gyereknek... Édes istenem, én nem vagyok egy irigy természet, de jó annak aki ilyen hülyeségre el tud b@szni ennyi pénzt...

Amúgy meg ha ennyi pénzt akarnék adni egy babakocsiért, biztos nem használtan vennék, szóval eladni nehezen fogod szerintem.

jan. 19. 15:48
 25/26 anonim válasza:
94%
Mi annak idején, 8 éve, egy 100 000res babakocsival beértük. Rengeteget használtuk, húztuk vontuk, vittük autóban, hétvégi házba stb, és teljesen jó állapotban maradt meg. Szerintem teljesen felesleges ekkora összegeket kiadni. Ezen a pénzen én inkább elvinném (majd ha akkora lesz) nyaralni, telelni stb.
febr. 8. 09:25
 26/26 anonim ***** válasza:
29%

Aki ennyit szán babakocsira, akár Nuna, akár Cybex, annak valószínűleg nem a nyaralás árából kell elvenni rá…

Ez olyan téma kicsit, mint az, hogy megéri-e megvenni a 28 milliós Mercedest?

Csak itt babakocsiról van szó.

A közel 30 milliós kocsi is elvisz A-ból B-be, mint a 2 milliós. De mégis más az egész. És nem, gazdasági szempontból sosem fogja megérni az árát sem a drágább autó, sem a drágább babakocsi, de, ha számodra fontos valamiért, akkor NEKED megéri. Ezt kell mérlegelned. :)

Nekem fontos volt, hogy olyan babakocsink legyen, ami tetszik is külsőre, és igen, nálam a Cybex ePriam volt a befutó, a rosegold vázzal megnyertek. 2 éve használjuk, naponta többször. Visszük magunkkal szinte mindenhová, jól teljesít síterepen, tengerparti homokban, macskakövön, vidéki utcák tönkrement járdáin, szóval tényleg bárhol használható.

febr. 15. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!