Nuna Demi Grow megéri az árát?
Eközött és a Cybex ePriam között gondolkozunk.
A Nuna 950.000 Ft lenne, a Cybex most akciós, 870.000 lenne.
Ebben benne van maga a babakocsi, a mózesrész, autós hordozó + 2 db isofix talp.
Nekem mindenki a Nunat javasolta, de a Cybexben tetszik a kis rosegold részlet és az elektromos segítség is.
Szerintem vedd meg mindkettőt. Pénz úgyse számít, villogni meg mindkettővel tudsz. Különben is, nehogy megszóljanak már a szomszédok, hogy mindig ugyanazzal jársz.
Aki képes közel 1milliót egy babakocsiért, az meg is érdemli.
Próbáld ki személyesen, úgy könnyebb dönteni. A megéri-e az árát, az relatív. Nyilván nem éri meg, de ha van rá pénz, akkor "nem számít", én is drágábbat vennék, ha megtehetném.
Én nem szeretem a feleslegesen elektromos dolgokat, mert elromolhat, baj lehet vele. Ha garanciás, akkor is szenvedhet az ember vele. Ha tényleg sok lenne az emelkedő, hegyekben élnék, dombtetőn, akkor viszont megéri.
Sokaknak elkerülte a figyelmét az a mondat, hogy ebben az összegben mi van benne. Javaslom, ők fussanak neki újra az értelmezésnek! :)
"Csak" a két talp és a hordozó 360.000 Ft.
16-os, köszönöm!
Wow ez tényleg extrán akciós így, annyi, hogy mi Cybex hordozót szeretnénk. De maximum eladom, ami ehhez a szetthez van, ha emellett a márka mellett döntünk.
18-as, nem szoktuk itthon tölteni a nyarakat, utazás miatt úgyis be kell szerezni majd egy Yoyo-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!