Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Nuna Demi Grow megéri az árát?

Nuna Demi Grow megéri az árát?

Figyelt kérdés

Eközött és a Cybex ePriam között gondolkozunk.

A Nuna 950.000 Ft lenne, a Cybex most akciós, 870.000 lenne.

Ebben benne van maga a babakocsi, a mózesrész, autós hordozó + 2 db isofix talp.

Nekem mindenki a Nunat javasolta, de a Cybexben tetszik a kis rosegold részlet és az elektromos segítség is.

jan. 19. 11:36
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Valamit valamiért.
jan. 19. 12:35
 12/24 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem vedd meg mindkettőt. Pénz úgyse számít, villogni meg mindkettővel tudsz. Különben is, nehogy megszóljanak már a szomszédok, hogy mindig ugyanazzal jársz.

Aki képes közel 1milliót egy babakocsiért, az meg is érdemli.

jan. 19. 12:45
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ki személyesen, úgy könnyebb dönteni. A megéri-e az árát, az relatív. Nyilván nem éri meg, de ha van rá pénz, akkor "nem számít", én is drágábbat vennék, ha megtehetném.

Én nem szeretem a feleslegesen elektromos dolgokat, mert elromolhat, baj lehet vele. Ha garanciás, akkor is szenvedhet az ember vele. Ha tényleg sok lenne az emelkedő, hegyekben élnék, dombtetőn, akkor viszont megéri.

jan. 19. 13:07
 14/24 A kérdező kommentje:

Sokaknak elkerülte a figyelmét az a mondat, hogy ebben az összegben mi van benne. Javaslom, ők fussanak neki újra az értelmezésnek! :)

"Csak" a két talp és a hordozó 360.000 Ft.

jan. 19. 13:43
 15/24 anonim ***** válasza:
70%
De pl a Cybex Balios S fele ennyi és ugyan úgy van hozzá minden, és még mindig egy jó kis kocsi.
jan. 19. 13:49
 16/24 anonim ***** válasza:
jan. 19. 13:53
 17/24 A kérdező kommentje:
Nekem az nem tetszik annyira. :(
jan. 19. 13:55
 18/24 babyboom567 ***** válasza:
100%
Ne vegyél fekete babakocsit,nagyon durván felmelegszik nyáron.
jan. 19. 13:56
 19/24 A kérdező kommentje:

16-os, köszönöm!

Wow ez tényleg extrán akciós így, annyi, hogy mi Cybex hordozót szeretnénk. De maximum eladom, ami ehhez a szetthez van, ha emellett a márka mellett döntünk.

18-as, nem szoktuk itthon tölteni a nyarakat, utazás miatt úgyis be kell szerezni majd egy Yoyo-t.

jan. 19. 14:00
 20/24 anonim ***** válasza:
69%
Azért ennyi pénz kidobásával várnék. Rengeteg baba meg sem marad a babakocsiban
jan. 19. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!