Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Altathatok esernyőkocsiban...

Altathatok esernyőkocsiban újszülöttszűkítővel babát?

Figyelt kérdés
Utazás miatt csak ezt tudnánk vinni magunkkal. Külön van egy hauck szűkítőm, amivel stabil lenne benne. Dönthető a kocsi (pierre cardin).

2016. jún. 19. 07:48
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Nem tartozom magyarázattal miért megyünk el ahová megyünk, nem ismerjük egymást és roppant udvariatlan viselkedés, hogy belemászol más személyes szférájába szétoffolva a kérdést, mert az nem erről szólt!

Mit érdekel téged ki miért hova megy!?

Arra nem gondoltál, hogy rokonokhoz utazunk vagy apukám hamvait szeretnénk szétszórni??

Nem mi? Csak az jut eszedbe, hogy császkálni akarok..

2016. jún. 20. 14:50
 12/28 anonim ***** válasza:
17%
Nem érdekel, miért akarsz császkálni és hová, 2,5 hónapos babát 180 fokig dönthető kocsiban vagy kendőben lehet hordozni, ezen mit nem értesz?
2016. jún. 20. 14:54
 13/28 anonim ***** válasza:
44%

Utolsó, állati arrogáns vagy, nem tudom, miért fájna neked normálisan válaszolni, és annyit megírni, hogy nem, nem jó a babának, ha esernyőkocsiban alszik.

Kérdező: ilyen pici babát még ne tegyél bele hosszabb időre semmiképpen. Esetleg olyan babakocsit szerezz be, amire rá tudod tenni az autós hordozót, az se túl szerencsés hosszú távon, de még mindig jobb, mint egy sima esernyőkocsi, főleg, hogy csak az utazás erejéig akarjátok használni. Nekünk pl. régen volt egy Giraffe club babakocsink, esernyőre csukható, de autós hordozót rá lehetett tenni. Nem rajongok az ilyen kocsikért, ahol nem a vázra kell tenni a hordozót, hanem csak így bele az ülésbe, de alkalmi jelleggel szerintem használható. Ilyet próbáljatok szerezni:

[link]

Mármint nem pont ezt a márkát, csak ilyesmit. Csak azért ezt linkeltem, mert ilyenünk volt, ez jutott eszembe. Ez nem esernyőkocsi, hanem sport kocsi, de esernyőre csukható, nem lapra, úgyhogy valószínűleg könnyebben befér a kocsiba.

Amúgy ismerős a probléma, nyaraláshoz nekünk is kell majd egy kisebb babakocsi, mert a Hauck Lacrosse kocsinkat nem fogjuk tudni betenni az autóba, vagy ha igen, akkor semmi más nem fér már mellé, és két gyerekünk van nekünk is, éppenséggel a nagyot meg nem akarom szívatni azzal, hogy egész nyáron nem megyünk sehová emiatt. Nálunk annyi a szerencse, hogy amikor utazunk (augusztus) már a kicsi is 6 hónapos lesz.

Vagy ha neked bejön, akkor hordozni is megpróbálhatod, az tényleg helytakarékos lenne.

2016. jún. 20. 15:43
 14/28 anonim ***** válasza:
Bocs, közben most nézem, nem jót linkeltem, ez nem pont olyan, amilyen nekünk volt, ez tuti, hogy lapra csukódik. De érted, milyenre gondolok, na, ilyen: [link]
2016. jún. 20. 15:45
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, a te válaszod igaz, hogy mézesmázos, benyalós, csak épp haszontalan. Lapra csukható babakocsit ajánlgatsz, mikor írta a kérdező, h nagy babakocsi nem fér be az autójukba.
2016. jún. 20. 16:16
 16/28 A kérdező kommentje:

Koszonom 13-as, erted amirol beszelek, en sem ulhetek itthon ezert egesz nyaron. Koszonom a tippet is, vmit ki fogok talalni jo megoldasnak. Nem egesznap lennenk az utcan/strandon, kb 2x2 orat, erre probalok megoldast keresni. Koszi a linket is es kellemes nyaralast nektek is!

Utolso, a haszontalan valasz inkabb toled jon. Igazi gyökér vagy:-D

Csak, hogy mellőzzük a benyalós udvariaskodást:-D

Tespedj otthon te és keseregj tovabb a net elott es frocsogjel ahogy kifer a banat stilusoddal, mi addig meg fogjuk oldani es nyaralunk helyetted is. Burkold vattaba a gyerekedet otthon es tartsd meg a roppant tapasztalt tanacsaidat amit senki nem kert..

2016. jún. 20. 16:50
 17/28 anonim ***** válasza:
30%
Azért a kérdező se megy parasztságért a szomszédba. Szerintem pont ilyen stílust érdemel. Ő strandol, a 2 hónapos gyerek meg görnyedjen a sportkocsiban. Gratulálok.
2016. jún. 20. 18:45
 18/28 anonim ***** válasza:
30%

"Nem egesznap lennenk az utcan/strandon"

Akkor mégis császkálás? Nem rokonlátogatás meg apuka hamvainak szétszórása?

2016. jún. 21. 10:30
 19/28 anonim ***** válasza:

"tartsd meg a roppant tapasztalt tanacsaidat amit senki nem kert.."

De igen, te kértél tanácsot, kérdést írtál ki, emlékszel?:DDDD

2016. jún. 21. 10:31
 20/28 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy mézesmázos voltam, meg benyalós, csak rám ragadt némi kultúra az évek során, veled ellentétben :D

Ha nem kötekedni akarnál csak, láttad volna, hogy magam is észrevettem, hogy rossz képet linkeltem, és oda is írtam, hogy az lapracsukható, de utána linkeltem másikat, olyanra gondoltam. Azzal mi a bajod, okoska?

2016. jún. 21. 10:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!