Miért éri meg a 360 fokban forgatható gyerekülés?
Olyan 80 ezret terveztem költeni gyerekülésre, de mivel külön kell venni ezekhez a talpat így kb 130 ezertől indul... Ráadásul 2 kocsiba is kellene venni...
Mivel jobb, hogy el lehet fordítani mindenfelé?
Egyszerubb beletenni a babat/gyereket.
Mas praktikus ok: tok jo takaritasnal is, ha pl ki akarod porszivozni.
De igazabol tenyleg ennyit tud, amit ir: tudod forgatni.
Aztan ezt meg mindenki eldonti maga, hogy kell-e, de egyebkent lehet elni nelkule.
Viszont en szeretem nagyon ezt a funkciot, orulok, hogy megvettuk.
Szia 7 évvel ezelött ajánlották a kifirdutható ülést. Megvettük.
Imádtam. Kényelmes ,biztonságos és nagyon praktikus hogy könnyű bocsátkozni, meghúzni... a hátránya annyi volt mikor már nagyobb volt a gyerkőc akkor ahogy beraktam a kabátot koszolta aacipővel de ezt el tudtam engedni.én sírtam mikor az új ülést kellett betenni és már nem tudtam kifordítani.
Szerintem egyéni igényektől függ. Engem itt lebeszéltek róla, amit nagyon bánok. Az volt legtöbbek érve, hogy mire jelentősége lenne, bemászik magától a gyerek az ülésbe.
Baba mellett mi nem igazán használtuk volna ki a 360 fokos funkciót. Amíg hordozóban utazik, addig azzal együtt tesszük be az isofix talpra és azzal együtt is vesszük ki, nem teszem külön ülésbe. Ha már baba korától ülésben utaztatnád, akkor egyértelműen sokkal könnyebb hozzáférni, ha kitudod fordítani. Mi megvettük a fix talphoz a fix ülést is, amikor kinőtte a nagy a hordozót. Majdnem 1,5 éves volt a nagyobb lányom és már úton volt a kistesó, amikor szóba került, hogy lassan vennünk kéne mégegy ülést, mert kelleni fog a baba hordozóhoz az isofix talp, ami most a nagyobb gyerek ülése alatt van. Úgy döntöttünk, hogy ezúttal kifordíthatót veszünk. A legjobb döntés volt! Most 2,5 éves a nagy, még nem tud bemászni magától az ülésbe, így sokkal kényelmesebb kifordítva beültetni. Szerintem mire a pici üléses lesz a hordozó helyett, addigra a nagy már bemászik magától, így övé lesz a fix, a picié a kifordítható.
Jobb esetben 3-4 évig használni fogjátok ezt az ülést, ne ezen az összegen múljon, hogy utána évekig ba**dmegolsz, amikor nagykabátban próbálod féloldalasan beemelni a gyereket az ülésbe és ostorozod magad, hogy mi a bánatért szívtad a fogad ezen a pár plusz 10 ezer forinton. :D Én így éreztem...
Sokkal könnyebb bekötni a gyereket. Igazából pont az öv meghúzása a lényeg, azt féloldalasan nem is tudnám szerintem rendesen, megfelelően szorosra meghúzni, sokkal jobb, hogy kifelé lehet fordítani.
A hordozóhoz szerintem felesleges, ott tényleg a hordozóval együtt pattintod be a gyereket, de a rendes autós üléshez szerintem már szükséges funkció. (Ha olyat veszel aminél egybe van építve a talp és az ülés valamivel olcsóbb)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!