Ki melyiket venné a kettő közül? Kinderkraft sportbabakocsi Grande Plus szürke Lionelo Annet Plus (ez felé jobban huzok) Mindkettőt neten láttam csak..Sajnos nincs módomba személyesen megtekinteni
Rossz járdák, murvás föld úton lenne használva. Falun belül ritkán városba.
Pro/kontra érdekelne.
Vagy esetleg még más típus (60.000.-ig) .
Használt NEM érdekel

Nekunk a kinderkraft van. Illetve most probalok szabadulni tole.
Elmegy terepen, ezzel nincs gond, bar kuzdeni kell vele neha egy kicsit, viszont ami a fiamat rohadtul zavarja, hogy nem ul benne egyenesen. Bena a hattamla. Ezert utalja, nem is hasznaljuk, eppen elado, de senkinek nem kell☠️
En azt mondom, hogy muszaj lenne beleprobalni a babat. En is erted ezt honnan tudtam volna, hogy ezen mulik, hogy a hattamla neki nem jo…
Lehet amugy a te babadnak jo lenne, nem tudom, ez nagyon eltero, hogy kinek mi a kenyelmes, csak mondom, hogy ilyeneken is elcsuszhat a dolog.
Azota inkabb szepen besetaltunk egy bababoltba es vettunk egy masikat.

Nekünk van kinderkraft esernyőre csukható babakocsink, meg kinderkraft etetőszékünk és mind a kettőnek pár hónap eltelteltével lett valami bosszantó alkatrész hibája (eltörött, levállt)
Amiket természetesen bolti alkatrésszel nem tudunk helyettesíteni, mert egyedi, de pótólni a cégen keresztül meg egy több hetes email és telefon körtúra, illetve csatolni kell a blokkot, meg az ilyen olyan fényképeket...
Szóval megfontolandó ez a márka.

Másfajta kinderkraft van nekünk. Az esernyőre csukhatós. A kavicsos területen már nehezebben megy el, kell erő tolni olyankor. Városba egyéb úton tök jó. Néha még a parkban a földön és füvön eltolom, de tény nem minden nap és kicsit nehezen, így inkább városba való. Megnéztem a képet amit néztél kocsit hát én nem venném biztosra, hogy elmenne a murván lazán. A kereke totál olyan a kép alapján, mint a miénk.
Megjegyzem a korábbi kocsink 3 in 1 kinderkraft volt azt imádtam mindenen elment, de sajnos kinőtte a gyerek.
A másik kocsi jobbanak tűnik a terepre, de nem tudom ezt nem ismerem.
Az a baj, ha nem városba tologatod jobban számít, hogy kipróbálja az ember.

Nem írtam le a márkát, csak azt írtam, hogy megfontolandó, mivel nekünk két különböző dolog is nagyon rövid időn belül sérült.
Pedig mindent úgy használtunk, úgy tisztítottam, ahogy kell és mégis bekövetkezett az anyagfáradás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!