Másnál is nehéz elvágni a köldökzsinórt? Sport babakocsi kérdés.
Sziasztok!
Kislányom januárban lesz 1 éves, hamarosan lecserélnénk egy sport babakocsira a 3in1 babakocsit. Viszont olyat szeretnénk a férjemmel, ami fordítható, mert úgy vesszük észre, hogy a gyerkőc is inkább felénk nézne még. De ismerősök, akiknek szintén ennyi idős a gyerek, már rég háttal van nekik a gyerek és mondogatják, hogy illő lenne nekünk is. Kipróbáltam, hogy megfordítom a 3in1 babakocsin a sport részt, hogy háttal legyen, de annyira szokatlan, hogy mindennek neki megyek. Illetve olyan rossz, hogy nem látom a gyereket. (Egyébként utcára még így nem merészkedtem, csak itthon eltologattam).
Tudom, kezeltessem magam meg idióta vagyok, de még olyan pici, hiába 1 éves lassan.
Más is van ezzel így? Ennyi idősen van még, aki magával szemben utaztatja a babát?
Köszönöm a válaszokat!
"Tudom, kezeltessem magam meg idióta vagyok, de még olyan pici, hiába 1 éves lassan."
Igen !
“ De ismerősök, akiknek szintén ennyi idős a gyerek, már rég háttal van nekik a gyerek és mondogatják, hogy illő lenne nekünk is. ”
Közük?…
Az enyém 2 éves, még mindig a 3:1 sportrészét használjuk legszívesebben, ami ugyan mindenhogy betehető, mindig magam felé fordítom (igaz, hogy mióta megy, azóta nagyon ritkán kocsizunk, szeret nagyon sétálni, bogarászni).
Van egy kisebb sport babakocsink, az nem forgatható, de nekünk nem jött be, mert ha háttal van, akkor nem hallom, hogy mit mond. Ő nagyon korán kezdett beszélni, mikor felém fordul, végigbeszélgetjük az utat, szerintem ez többet ér, mint hogy jobban tudjon bambulni előre...
Szerintem csináld úgy, ahogy nektek jó! 🙂
És hogy jön ide a köldökzsinór?!
Én amúgy direkt olyan babakocsit vettem, aminek a karját ide oda lehetett forgatni.
Nem 3 az 1ben volt, hanem fix. Ha elfektettem és az elejét feltettem mózes volt, ha az elejét átcseréltem és felültettem, akkor pedig sport. Nekem ez sokkal jobban bejött. 90%ban úgy használtuk, hogy felém nézett.
Ez nem illik, nem illik dolog. Csináld ahogy nektek jó.
Én annó muszájból cseréltem olyanra, ami nem volt forgatható, mert csak olyat találtam 8 kg alatt, nehezebbet nem bírtam.
Mire a fiam született, már kapni lehetett megfordíthatót 6 kg alatt is, egyből azt vettük. VÉGIG úgy használtuk, hogy felém nézett. Egyszer-egyszer tettünk egy-egy próbát, hogy nem-e tetszik inkább kifelé jobban, de kisfiam mindig reklamált, mert úgy nem tudott velem beszélni, folyton forgolódott hátra. Velem szemben meg sose hisztizett.
Azt nézd a gyereknek mi a jó. A fiam 13 hónapos kora előtt lett megfordítva. Addig mindig minket nézett beszélgettünk. Akkor fordítottuk meg amikor folyton forgolodott hátra, hogy igénye van a másik irányra. A 3 in 1 kinőtte akkor olyat vettünk neki ami nem fordítható. Szeret így lenni.
Ne érdekeljen más mit mond.
Mi 6 hónapos kora óta háttal használjuk. Eleve olyat vettünk, ami nem megfordítható, mivel más tulajdonságit ezerszer fontosabbnak ítéltem és így is van.
Fontos, hogy 6 kg az egész sportrész vázastul
Fontos, hogy valóban egy kézzel összecsukható, szóval ha az egyik kezembe a gyerek van a másikkal lazán összecsukom és bedobom az ici-pici csomagtartóba is.
Tényleg félkézzel irányítható, úgyhogy esőben nem ázok szanaszét, mert tudom fogni az esernyőm.
Levehető és mosható a huzata, úgyhogy nem néz egy év után undorítóan.
Na ezek számomra mind fontosabbak, minthogy felém nézzen a gyerek. Nézelődik előre. Ha járni fog akkor is menetirányba fog menni, nem háttal, csak azért, hogy folyamatosan lássam az arcát.
Amúgy pont azért, mert könnyen irányítható menet közben is a babakocsi mellé tudok állni és megnézni mit csinál, nem kell hozzá megállni vagy forgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!