Magas szülőknek melyik a legalkalmasabb babakocsi?
A kiságyba pont magas emberként könnyebb beletenni a gyereket, az alacsonyak esnek bele.
Strollerberry oldalt ajánlom, ott rá tudsz keresni babakocsi márkára, típusokra és még tudod nézni a tolókar magasságot. (Az állítható sokszor csak alacsonyra állíthatók SS a legmagasabb fokozatuk akkora, mint az átlag fix tolókarosoknak.)
Nem kérdezted, de pelenkázó komódnak ajánlom a 4 fiókos IKEA malm-ot, egyedileg kell hozzá pelenkázó feltétet csináltatni (én rendeltem olyat ami kicsit hosszabb és levágattam belőle lapszabászatban), de szerintem nektek is pont jó magas lesz (igaz én csak 175 vagyok).
Amiket boltban pelenkázó komódnak árulnak azokhoz szerintem a 160 centiseknek is hajolniuk kell...
Babakocsi típust nem szeretnék ajánlani, mert szerintem nagyon egyéni kinek mi a jó, de arra figyeljetek, hogy nem csak a magassággal lehet gond. Mi nagyon sokat megtologattunk, a férjem 195 cm és csak azok voltak kényelmesek neki, aminek nincs hátsó tengelye. Aminek volt, abba rendszeresen belerúgott, "belelépett".
Kiságyban szerintem talán a kombik fekvőfelülete van picit magasabban, de ez szerintem nem igazán számít. Tényleg könnyebb nektek berakni a babát egy bármilyen kiságyba, mint az alacsonyabbaknak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!