Másnál is nehéz elvágni a köldökzsinórt? Sport babakocsi kérdés.
Sziasztok!
Kislányom januárban lesz 1 éves, hamarosan lecserélnénk egy sport babakocsira a 3in1 babakocsit. Viszont olyat szeretnénk a férjemmel, ami fordítható, mert úgy vesszük észre, hogy a gyerkőc is inkább felénk nézne még. De ismerősök, akiknek szintén ennyi idős a gyerek, már rég háttal van nekik a gyerek és mondogatják, hogy illő lenne nekünk is. Kipróbáltam, hogy megfordítom a 3in1 babakocsin a sport részt, hogy háttal legyen, de annyira szokatlan, hogy mindennek neki megyek. Illetve olyan rossz, hogy nem látom a gyereket. (Egyébként utcára még így nem merészkedtem, csak itthon eltologattam).
Tudom, kezeltessem magam meg idióta vagyok, de még olyan pici, hiába 1 éves lassan.
Más is van ezzel így? Ennyi idősen van még, aki magával szemben utaztatja a babát?
Köszönöm a válaszokat!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!