Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Másnál is nehéz elvágni a...

Másnál is nehéz elvágni a köldökzsinórt? Sport babakocsi kérdés.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kislányom januárban lesz 1 éves, hamarosan lecserélnénk egy sport babakocsira a 3in1 babakocsit. Viszont olyat szeretnénk a férjemmel, ami fordítható, mert úgy vesszük észre, hogy a gyerkőc is inkább felénk nézne még. De ismerősök, akiknek szintén ennyi idős a gyerek, már rég háttal van nekik a gyerek és mondogatják, hogy illő lenne nekünk is. Kipróbáltam, hogy megfordítom a 3in1 babakocsin a sport részt, hogy háttal legyen, de annyira szokatlan, hogy mindennek neki megyek. Illetve olyan rossz, hogy nem látom a gyereket. (Egyébként utcára még így nem merészkedtem, csak itthon eltologattam).

Tudom, kezeltessem magam meg idióta vagyok, de még olyan pici, hiába 1 éves lassan.

Más is van ezzel így? Ennyi idősen van még, aki magával szemben utaztatja a babát?

Köszönöm a válaszokat!

dec. 22. 01:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Kit érdekel,hogy az ismerős gyerek mit és hogy csinál? Ha te úgy érzed,hogy nektek úgy a jó, ha feléd néz, akkor vegyél olyan sportkocsit. Meg fogja hálálni,ha mindig az ő jelzéseit követed, nem a szomszéd gyerekéét.
dec. 22. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!