Kismamák(és kispapák)! Milyen tapasztalatotok van babakocsis tömegközlekedéssel kapcsolatban?
Az enyémeket még direkt nem osztom meg, mert nem akarok befolyásolni senkit.
Jöhetnek simán közlekedéssel kapcsolatosak is. Pl.közintézményekbe bejutás, sima vásárlás stb.
Szintén budapesti tapasztalataim vannak: mindenhol megoldható, de sehol sem kényelmes. Mondjuk vannak kisebb boltok, ahol nem annyira praktikus, volt már, hogy azért nem mentem be egy üzletbe, mert az ajtón nem fértem volna be, vagy mert nagyon meredek, magas lépcsőfokok vezettek volna oda, na meg a magas padkáktól abszolút herótom van- ilyen helyeken amúgy mit csinálnak a kerekesszékes emberek? Nekem még csak-csak ott van az opció, hogy akkor felkapom és erőből emelgetem a gyereket, vagy megkérek valakit, úgyis átmeneti ez a szenvedés, de akinek ez általános..? Az hogy él így? De alapvetően a tömegközlekedési eszközökön, buszon-villamoson teljesen vállalható volt. Kivéve, amikor nem, és várnom kellett 2-3 villamost, amíg jött egy alacsony padlós.
Őszintén szólva, én ezek a küzdelmek miatt általában inkább hurcikendővel közlekedtem babakocsi helyett. Ezerszer praktikusabb és kényelmesebb volt nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!