Kismamák(és kispapák)! Milyen tapasztalatotok van babakocsis tömegközlekedéssel kapcsolatban?
Az enyémeket még direkt nem osztom meg, mert nem akarok befolyásolni senkit.
Jöhetnek simán közlekedéssel kapcsolatosak is. Pl.közintézményekbe bejutás, sima vásárlás stb.
Nem tudom az èn válaszomat olvassa-e valaki mert pár nap már eltelt. Lebénult a tacskóm vettem neki azt a kutyakocsit (majdnem olyan mint a babakocsi. Budaőrsőn lakom , kelenföldre jártunk terápiára majdnem 3 hónapig hetente kétszer. A babakocsi hely mindig üres volt , második megállon száltunk fel
Egyedül felbirtam rakni 45 kilo vagyok kutya 8 , kicsit nehéz volt. De leszállásnál mindig segitett valaki magától. Egyszer volt olyan , hogy rossz volt a lift (átkellett menünk az etele pláza felé , ott is levitték nekem a lépcsőn , oda meg visszafele is. Azon lepődtem meg , hogy ilyen 20 évesek vitték le maguktól.Sose kértek jegyet meg szájkosarat a buszvezetők. Olyan is volt , hogy én meg egy másik babakocsis is volt a buszon elfértünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!