Kismamák(és kispapák)! Milyen tapasztalatotok van babakocsis tömegközlekedéssel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Az enyémeket még direkt nem osztom meg, mert nem akarok befolyásolni senkit.
Jöhetnek simán közlekedéssel kapcsolatosak is. Pl.közintézményekbe bejutás, sima vásárlás stb.
tegnapelőtt 15:59
21/21 A kérdező kommentje:
#19! Egyértelmű, hogy én is szólok, elég nagy pofám van, nem kell félteni. De szerintem nagyon mulyának nézek ki, mert rendszeresen átnéznek rajtam. Múltkor például egy hivatalban ülök az előtérben, babakocsival persze. Nagyon kicsi hely, szóval majdnem az egész utat elfoglaltuk. Egy pult volt, ott ült egy ügyfél, mi vártuk a sorunkat. Bejött 2 pasi egy ajtónyitással(szóval szinte egyszerre.) Amikor elment az egy ügyfél, mi jöttünk volna és az egyik pasi zokszó nélkül elénk ugrott és odaült. Nem hittem el. Megkérdezem, elnézést, én láthatatlan vagyok??? Képes volt azt kamuzni, hogy jaj, ő azt hitte, én a másik pasival vagyok🤦🏽♀️Wtf??? Milyen másik pasival, komám? Akivel te jöttél be? Nem zavar, hogy akkor én már rég itt ültem, majdnem átestél a babakocsin? Szóval nem értem. Nem hagyom magam, helyrerakok én mindenkit, csak itt szoktam olvasni, hogy "azt hiszi körülötte forog a világ csak azért, mert szült egy gyereket". És akkor mindig eszembe jut, hogy biztos olyanokra gondolnak, mint én, mert naponta elküldök valakit a pics@ba. Pedig nem hiszem. Semmi elvárásom nincs, azon kívül, hogy vegyék észre, hogy én IS ott vagyok, mint bárki más. Az például nem egy kiváltság, hogy a babakocsis álljon a babakocsis helyen, hanem alap, hisz azért van.
tegnap 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!