Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Másnál is nehéz elvágni a...

Másnál is nehéz elvágni a köldökzsinórt? Sport babakocsi kérdés.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kislányom januárban lesz 1 éves, hamarosan lecserélnénk egy sport babakocsira a 3in1 babakocsit. Viszont olyat szeretnénk a férjemmel, ami fordítható, mert úgy vesszük észre, hogy a gyerkőc is inkább felénk nézne még. De ismerősök, akiknek szintén ennyi idős a gyerek, már rég háttal van nekik a gyerek és mondogatják, hogy illő lenne nekünk is. Kipróbáltam, hogy megfordítom a 3in1 babakocsin a sport részt, hogy háttal legyen, de annyira szokatlan, hogy mindennek neki megyek. Illetve olyan rossz, hogy nem látom a gyereket. (Egyébként utcára még így nem merészkedtem, csak itthon eltologattam).

Tudom, kezeltessem magam meg idióta vagyok, de még olyan pici, hiába 1 éves lassan.

Más is van ezzel így? Ennyi idősen van még, aki magával szemben utaztatja a babát?

Köszönöm a válaszokat!

dec. 22. 01:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
#10 Mondd melyik márka, mert én nem találtam másikat a piacon, ami ilyen könnyű lenne és Mózest lehet tenni rá. A cybex eesy s-twist is nehezebb.
dec. 22. 09:09
 12/21 anonim ***** válasza:
11, cybex melio carbon
dec. 22. 09:16
 13/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

Megnyugodtam, hogy nem csak én gondolom így.

Egyébként nekem nem számít a súlya meg a könnyű összecsukás, mivel nem vezetek, van lift, városi vagyok és van alacsony padlós busz, troli és villamos.

dec. 22. 09:46
 14/21 anonim ***** válasza:
48%
A köldökzsinór hogy jön a kérdéshez, a babakocsihoz? Azt már elvágták a szülőszobán.
dec. 22. 10:14
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

#12 Mi azért nem azt választottuk, mert összecsukva nagy, csak 15 kg-ig jó, keskeny az ülőrésze, nincs lábtartója és már a boltban olyan nyeklett-nyaklott, nem stabil a vékony váz miatt. (leclercem van)

De legfontosabb, hogy nem lehet kicsire csukni, és ha jól emlékszem a fél kezés csukás sem működött rendesen.

dec. 22. 10:37
 16/21 A kérdező kommentje:

14-es!

Nem ismered ezt a kifejezést?

Értsd: annyira kötődünk még, hogy nem szívesen van háttal, és én sem szeretném meg a férjem sem.

dec. 22. 11:21
 17/21 anonim ***** válasza:
30%
De ismerem, csak furcsa volt a babakocsihoz. Mert ha aludni nem tudsz nélküle vagy ilyesmi. Értsd: attól még van szeretet, kötődés érzelmileg, mert az 1 éves kisded előre fele nézelődik és nem folyamatosan anya arcát nézi. Én amúgy azért nem szerettem előre, mert sokszor megálltam megnézni, hol a sapka csúszott le, stb., engem ennyiből frusztrált.
dec. 22. 11:26
 18/21 babyboom567 ***** válasza:
65%
Fogsz dobni egy hátast,mi kb a gyerekem 3,5 éves koráig babakocsiztunk,sosem fordítottam kifelé,nem is gondolkoztam ezen,nem is érdekelt volna,ha más beszólogat.Kizárólag az esernyőre csukható kicsi kocsiban volt kifelé,amikor vonattal utaztunk valahova, vagy nyaralni mentünk.Engedd ezt el, emiatt nehogy vegyél másik kocsit.Nyugodtan told így a babádat,más meg tolja a sajátját ahogy akarja.Majd ha a babád igényei változnak arra reagálsz.
dec. 22. 11:48
 19/21 anonim ***** válasza:

15, hát, na. Valóban nem kézipoggyász méret, csak átlagosan kicsi, na meg mellette baromi kényelmes, nem játék babakocsi méretű üléssel és kupolával. Azaz egyértelműen a gyereket szolgálja. Amúgy 22 kilóig terhelhető, lehet valahol máshogy hirdetik, de a kocsi használatijában ez áll. De ez a leglényegtelenebb dolog. Első gyereknél én is azt hittem, hogy lényeges, mert jaj, félévesen 9 kg volt, aztán 8 évesen haladta meg a kocsi súlyhatárát. :)

A kisebb most 5 éves, jóval masszívabb gyerek és még most sincs csak 21 kg.

Fontosabb paraméter a háttámla magassága, ott hamarabb növik ki. A Carboné 50 cm, a leckerc kisebb.

dec. 22. 12:27
 20/21 anonim ***** válasza:
31%

Csak legyél türelemmel. 1 évesen még bőven rád van szüksége. Hogy lásson. Mert ez nyugtatja meg.

Miért foglalkozol másokkal?

dec. 22. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!