Másnál is nehéz elvágni a köldökzsinórt? Sport babakocsi kérdés.
Sziasztok!
Kislányom januárban lesz 1 éves, hamarosan lecserélnénk egy sport babakocsira a 3in1 babakocsit. Viszont olyat szeretnénk a férjemmel, ami fordítható, mert úgy vesszük észre, hogy a gyerkőc is inkább felénk nézne még. De ismerősök, akiknek szintén ennyi idős a gyerek, már rég háttal van nekik a gyerek és mondogatják, hogy illő lenne nekünk is. Kipróbáltam, hogy megfordítom a 3in1 babakocsin a sport részt, hogy háttal legyen, de annyira szokatlan, hogy mindennek neki megyek. Illetve olyan rossz, hogy nem látom a gyereket. (Egyébként utcára még így nem merészkedtem, csak itthon eltologattam).
Tudom, kezeltessem magam meg idióta vagyok, de még olyan pici, hiába 1 éves lassan.
Más is van ezzel így? Ennyi idősen van még, aki magával szemben utaztatja a babát?
Köszönöm a válaszokat!

Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Megnyugodtam, hogy nem csak én gondolom így.
Egyébként nekem nem számít a súlya meg a könnyű összecsukás, mivel nem vezetek, van lift, városi vagyok és van alacsony padlós busz, troli és villamos.

#12 Mi azért nem azt választottuk, mert összecsukva nagy, csak 15 kg-ig jó, keskeny az ülőrésze, nincs lábtartója és már a boltban olyan nyeklett-nyaklott, nem stabil a vékony váz miatt. (leclercem van)
De legfontosabb, hogy nem lehet kicsire csukni, és ha jól emlékszem a fél kezés csukás sem működött rendesen.
14-es!
Nem ismered ezt a kifejezést?
Értsd: annyira kötődünk még, hogy nem szívesen van háttal, és én sem szeretném meg a férjem sem.

15, hát, na. Valóban nem kézipoggyász méret, csak átlagosan kicsi, na meg mellette baromi kényelmes, nem játék babakocsi méretű üléssel és kupolával. Azaz egyértelműen a gyereket szolgálja. Amúgy 22 kilóig terhelhető, lehet valahol máshogy hirdetik, de a kocsi használatijában ez áll. De ez a leglényegtelenebb dolog. Első gyereknél én is azt hittem, hogy lényeges, mert jaj, félévesen 9 kg volt, aztán 8 évesen haladta meg a kocsi súlyhatárát. :)
A kisebb most 5 éves, jóval masszívabb gyerek és még most sincs csak 21 kg.
Fontosabb paraméter a háttámla magassága, ott hamarabb növik ki. A Carboné 50 cm, a leckerc kisebb.

Csak legyél türelemmel. 1 évesen még bőven rád van szüksége. Hogy lásson. Mert ez nyugtatja meg.
Miért foglalkozol másokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!