Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Valaki rendelt már a Babaszafa...

Valaki rendelt már a Babaszafariból úgy, hogy külső raktáron volt a termék?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

27-én rendeltem egy sport babakocsit a babaszafari oldaláról, ami külső raktáron van. Tudom, hosszabb az átfutási idő. De a kérdésem az lenne, hogy aki rendelt tőlük így, mennyi idő volt, mire megérkezett a kívánt termék? A fiókomban egyelőre a rendelési állapot azóta is feldolgozás alatt van.

jan. 6. 12:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
3 hét volt mire megérkezett
jan. 6. 13:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 23-án rendeltem tőlük valamit, ami raktáron volt (sima babazár), és még mindig feldolgozás alatt van. Szerintem ma nyitnak, és még csak most kezdik feldolgozni. Pedig nagyon várom én is a csomagom, kihullik a hajam, ha még egyszer szétdobálják az evőeszközös fiókot.
jan. 6. 15:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekünk is elég lassú volt külső raktárról. Mostanában szerintem picit be vannak lassulva 😥
jan. 6. 17:41
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Akkor még várhatok egy darabig..bár nem értem, hogy akkor miért vállalják x napos határidővel a szállítást

jan. 6. 18:23
 5/10 anonim ***** válasza:
#2! Én ezt nem tudom, mert egy másik weboldalról rendeltem egy terméküket, akik küldtek egy hibásat. Utána hetekig tartott, amíg küldték végre a cserét. Nem tudom, melyik volt a hibás, mert egymásra fogták, de egy pasit megfenyegettem, hogy ok., akkor amíg nincs, nála lesz a gyerekem, meglátjuk, mennyire sürgős 🤣 Érdekes, másnap jött az e-mail, hogy küldik a futárt 😂
jan. 6. 22:12
 6/10 anonim ***** válasza:
#5 Lehet, nekem is ezt kéne. 1 óra alatt úgy lerendeznék a nappali-konyháját, hogy nem lenne mire tenni a babazárat. Anyósomnak meg francért kell tépnije a fiókot. 2,5 éve babazár van rajta, de ő az egyetlen, aki nem bírja megjegyezni, és képes volt széttépni. Még szerencse, hogy a bejárati ajtó nem volt kulcsra zárva, lehet, hogy azt is betörte volna, ha nem nyílik.
jan. 7. 10:15
 7/10 anonim ***** válasza:

#6!😁 Próbáld ki, hátha bejön.

Nyugi, nekem a saját anyám törte be az ablakom, mert nem ugrottam ki (szerinte) elég gyorsan a zuhany alól, amikor váratlanul beállított. Ebből egyenesen következik, hogy meghaltam🤦🏽‍♀️

jan. 7. 10:29
 8/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok! :)

Update: kaptam e-mail-t, hogy január közepén esedékes a termék beérkezése, és utána küldik 😍

jan. 8. 10:55
 9/10 anonim ***** válasza:

#7 Jesszus, ezek után biztos berácsoznám. :D

Nekem is most küldtek emailt, hogy összekészítették a csomagot, holnap küldik. Sikerült felébredni január 8-ra.

jan. 8. 11:43
 10/10 anonim ***** válasza:

#9! Be volt. Ezek szerint nem elég sűrűn 🤣 Azóta új ablak van, szóval állandó rettegés az életem, mert elég drága volt.😂 Múltkor sikerült letiltanom magam telón rossz PIN kóddal. Ne tudd meg, mit éltem át, mire sikerült visszacsináltatni. Na, mondom, ha hívott, tuti, rendelhetem is az új ablakot🤣

Gratulálok nektek, akkor már reméljük, nem kell sokat várnotok!

jan. 8. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!