Valaki rendelt már a Babaszafariból úgy, hogy külső raktáron volt a termék?
Sziasztok!
27-én rendeltem egy sport babakocsit a babaszafari oldaláról, ami külső raktáron van. Tudom, hosszabb az átfutási idő. De a kérdésem az lenne, hogy aki rendelt tőlük így, mennyi idő volt, mire megérkezett a kívánt termék? A fiókomban egyelőre a rendelési állapot azóta is feldolgozás alatt van.
Köszönöm a válaszokat! :)
Akkor még várhatok egy darabig..bár nem értem, hogy akkor miért vállalják x napos határidővel a szállítást
#6!😁 Próbáld ki, hátha bejön.
Nyugi, nekem a saját anyám törte be az ablakom, mert nem ugrottam ki (szerinte) elég gyorsan a zuhany alól, amikor váratlanul beállított. Ebből egyenesen következik, hogy meghaltam🤦🏽♀️
Sziasztok! :)
Update: kaptam e-mail-t, hogy január közepén esedékes a termék beérkezése, és utána küldik 😍
#7 Jesszus, ezek után biztos berácsoznám. :D
Nekem is most küldtek emailt, hogy összekészítették a csomagot, holnap küldik. Sikerült felébredni január 8-ra.
#9! Be volt. Ezek szerint nem elég sűrűn 🤣 Azóta új ablak van, szóval állandó rettegés az életem, mert elég drága volt.😂 Múltkor sikerült letiltanom magam telón rossz PIN kóddal. Ne tudd meg, mit éltem át, mire sikerült visszacsináltatni. Na, mondom, ha hívott, tuti, rendelhetem is az új ablakot🤣
Gratulálok nektek, akkor már reméljük, nem kell sokat várnotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!