Lehetséges FOREVER termék szedése esetén, hogy akadályozza a teherbeesést?
Több mint két éve letettem a fogamzásgátló tablettát, egy éve baba projektbe vagyunk, sajnos egyenlőre semmi. Ajánlottak nekem Forever vitamint, ami állítólag segíti a termékenységet, mind férfiaknál, mind nőknél, beszedtünk egy kúrát, de nem szedtem be utána többet, mert utána érdekes módon gyomor problémáim lettek, kórházba is voltam vele, de hálisten nem lett maradandó probléma.
Szóval, volt olyan, akinek tényleg okozott ilyen problémát? Sajnos az a baj, hogy konkrétan azt sem tudjuk, hogy mi van azokba a készítményekbe.
En nem hiszem, ezek csak szimpla vitaminok. Az mas kerdes, hogy termeszetesen semmivel nem tud tobbet, mint barmi mas etrendkieg. de legalabb 2x annyiert veszed meg, mert mlm rendszerben aruljak, de ez mar a te problemad.
Az letezhet, hogy nem birja a gyomrod, de a korhazban gondolom szoltal, hogy ez van, ott mint mondtak?
En pl a jutavit egyik vitaminjatol hanytam is, pedig nem ehgyomorra szedtem, abbahagytam, aztan elmult.
Amugy miert nem tudod mi van benne? En most rakerestem random egyre es ott volt az osszetevolista.
Minden étrendkiegészítő dobozán rajta kell lennie kötelezően az összetevőknek. Ha valami olyat vettél meg, amin nincs semmi tájékoztatás, engedély, ne szedd be, mert simán nem is az, aminek árulta az illető.
Ha egy éve nem jön a baba már orvoshoz kellett volna menni, mert sok olyan oka is lehet (férfi oldalról is), amire nem elég vitamint szedni. Akadályozni viszont nem valószínű, hogy bármit akadályoz egy vitamin... hatni egy hiányra viszont minimum 3 hónap alatt fog.
Meddőség okai pl.: [link]
Emésztési problémákat meg minden gyógyszer és vitamin tud okozni. Ha éhgyomorra, netán kevés folyadékkal veszed be akkor tipikus, hogy feltapad a nyálkahártyára és okozhat akár fekélyt (hosszú távon) vagy hasmenést, hányingert, bármit akkor, ha pont te érzékeny vagy valamelyik összetevőre. A kórházban kellett volna erre rákérdezni erre, hogy mi okozta a te problémád (meg nem is írtad, hogy mi ez a probléma).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!