Mikortól vannak forgalomban olyan minőségű pelenkák
mint a mostaniak?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy az eldobható pelenkák Magyarországon a '80-as évek végén kezdtek megjelenni, azaz kb. 35 éve. De gondolom azok még csak kezdetlegesek voltak, nem bírtak el annyi pisit, stb.
Mióta lehet kapni olyan jó minőségűeket mint amiket most? Mikortól kerültek erre a minőségre az egyszer használatos pelusok? 20 évvel ezelőtt már ugyanilyenek voltak, vagy volt különbség?
Illetve még egy kérdésem lenne, régebben milyen márkák voltak még a Pampersen, Liberon kívül ami hazánkban kapható volt?
Az unokahúgom 21 éves, és már akkor hasonló minőségűek voltak, mint most. Persze folyamatosan fejlesztik őket, de olyan hatalmas különbség nincs.
jún. 1. 19:37
4/11 anonim válasza:
Elmondanám,hogy 16 évvel ezelőtt jobb volt a minősége pl a pampers és liberó pelenkának, mint most.A nagyfiammal a pampers pelusokat használtuk,most a kislányomnak 4 évvel ezelőtt abból vásároltam be kezdésnek,és megdöbbentem,hogy mekkora kalap ... lett.Sokkal vékonyabb,és nem,nem bírja jobban a pisit,rosszul vagyok attól is,hogy mindegyik 3 virslivé dagad alattuk,mert ilyen hülye zónákra van osztva a pelenka.Amúgy a 22 éves keresztfiamnak is már ilyen pelenkái voltak,szóval azóta biztos hogy van ez a minőség.
jún. 1. 19:41
5/11 anonim válasza:
82 ben születtem és anyàm kb.1 éves koromban eldobhatót használt.Szóval nem a végén jöttek be.A fiam 24 éves és már ilyen pelenkák voltak,csak mindig változik a nevük.Pl.régen a libero bugyipelusra az volt írva ,higy menőmanóknak😁
jún. 1. 19:59
6/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok.4 nek igaza van !Sokkal jobb volt mindegyik pelenka.A lányom 5 éves és betáraztam neki terhesen pamperst,mondván,hogy a fiammal is az vált be.Hát jol megszívtam.Ahogy pisilt,úgy folyt is ki.Minden pisinél át kellett öltöztetni.Alig vártam ,hogy elfogyjon.A pampersnek,csak a bugyipelusa jó.
jún. 1. 20:02
7/11 anonim válasza:
Én 31 éves vagyok, anyukám nevében tudok nyilatkozni, de ő azt mondja szinte ugyanilyan pelenkákat használt anno velem, mint most mi az unokájával. Ő Pamperst használt egyébként régen.
jún. 1. 21:45
8/11 anonim válasza:
Nem tudom miért szeretik annyian a pamperst, kipróbáltam, de csalódtam. Tiszta műanyag hatása van, emellett, vastag, és tele van illatanyaggal.
Még a molfixet próbáltuk azt hiszem de az is olyan volt, csak kevesebb illatanyaggal.
A libero mondhatni favorit, örültem hogy bevált. Nekem ez tűnik/hat a legtermészetesebbnek az eldobhatósok közül.
Egyébként ha jól tudom gyerekenként is más-más pelenka válhat be mivel nem egyformák. Tehát nem feltétlenül a pelenka minősége változott, persze lehet az is, de nem csak az az egy oka lehet hogy az egyiknek jó volt a másiknak pedig nem.
jún. 1. 23:08
9/11 anonim válasza:
De a pelenka minősége változott,mert 10-9 en azt mondják,hogy a pampers nagyon 💩lett!Én is azt írtam,hogy 24 éve nagyon jó volt a fiamnál,most a lányom 4,5 éves,neki nem jó.És nem azért mert más,hanem mert az egész pelenka megváltozott sajnos.
jún. 3. 06:19
10/11 anonim válasza:
Hogyne változott volna a minőség.Egyszerűen nem ugyanolyan,mint 16 évvel ezelőtt.Sokkal vékonyabb,zónákra van osztva,teli van illatanyaggal.Ugyanazt a márkát használtam régen,és 4 éve,de ég,és föld lett a különbség.Sokkal jobb volt a minősége régen.Most egy olcsóbb pelus jobban teljesített.A pampersnek csak az ára fejlődött előre,a minőség meg hátra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!