Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól vannak forgalomban...

Mikortól vannak forgalomban olyan minőségű pelenkák mint a mostaniak?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy az eldobható pelenkák Magyarországon a '80-as évek végén kezdtek megjelenni, azaz kb. 35 éve. De gondolom azok még csak kezdetlegesek voltak, nem bírtak el annyi pisit, stb.

Mióta lehet kapni olyan jó minőségűeket mint amiket most? Mikortól kerültek erre a minőségre az egyszer használatos pelusok? 20 évvel ezelőtt már ugyanilyenek voltak, vagy volt különbség?

Illetve még egy kérdésem lenne, régebben milyen márkák voltak még a Pampersen, Liberon kívül ami hazánkban kapható volt?

jún. 1. 18:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az unokahúgommal még huggies mánia ment, a libero meg pampers akkor is egy kalap retek volt 18 évvel ezelőtt. Amit még nagyon bírtunk, az a dm saját márkása.

A fiam születésekor eleve csak a rossmann saját márkásat vettük meg a papírcsomagolásút, de mivel nappal moshatót kapott, csak éjjelre ment az eldobós. Kaptunk ajándékba “márkás” pelenkákat. Hát emberek, konkrétan semmire nem voltak jók. A libero olyan büdös volt egy pisitől, hogy azonnal vittem ki az egész kukát a második pelenkánál, mert kiűzött volna a lakásból. A pampers meg szerintem valami instant vízporral van megtöltve, mert több cucc szivárgott belőle, mint amennyit a gyerekem képes lett volna pisilni egy hét alatt.. vittem is a védőnőnek ezeket azonnal. Pláne, hogy a márkás illatos vackoktól jött ki a fiam popsiján az ekcéma.

Most a lányommal is moshatót fogunk használni, éjjelre meg a rossmannosat. Nem flancolunk, felesleges.

jún. 6. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!