Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Joie aeria signature 3in1...

Joie aeria signature 3in1 babakocsi vélemények?

Figyelt kérdés

Lőttem egy ilyet nagyon jó áron, az autós hordozóval szemben volt főleg kritériumom, hogy jó legyen az ADAC tesztje, de ha ismeri/használja valaki ezt a típust, akkor nagyon megköszönném a tapasztalatokat.

Vidéken élünk, a járdák nem olyan jók, ez még fontos lehet. Nagyon köszi előre is!

tegnapelőtt 10:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt nem ismerem, de ranezesre jonak tunik, igazabol ezekkel a modellekkel szerintem nem lehet melleloni.

Viszont nekunk versatrax volt, na az atmegy mindenen is, az egy tank.

Hatrany, hogy nagy es nehez. :D

De valamit valamiert.

tegnapelőtt 10:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt is néztem, azzal elégedett voltál? A legfontosabb tényleg a biztonság és hogy masszív legyen, nem kell emeletre cipelni és hely is van, úgyhogy az nem gond, ha nehéz és sok helyet foglal.
tegnap 06:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Persze, szeretjuk,napi szinten hasznaljuk mar majdnem 2 eve.

Csak a merete miatt van egy masodik babakocsink is, amit akkor hasznaluk, ha kocsival mondjuk vasarolni megyunk es kell a hely a csomagtartoban.

Amugy szerintem kb az osszes babakocsiban biztonsagban van a gyerek, miert ne lenne? A kis “szar” 6 kilos babakocsink is tokeletesen szuperal ebbol a szempontbol, csak nem terepen.

tegnap 10:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Olvastam olyat babakocsiról, hogy összecsuklott a gyerek alatt, ráadásul két vagy három ember is írta ezt 😅 ráadásul valamelyik cybex volt, úgyhogy erre gondoltam biztonság alatt.
tegnap 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!