Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Véleményeket szeretnék a...

Véleményeket szeretnék a Chipolino Infinity 3in1 babakocsiról és a Chipolino Linea 3in1 babakocsiról?

Figyelt kérdés
Elég jónak tűnik képek/videók alapján. Tetszik is és az ára is jó. Ha szerencsém lesz holnap elindulunk babakocsi néző túrára.😁 Nem rúg bele az ember ahogy sétál? Magasaknak kényelmes? 171cm vagyok. Babaszafariban láttam, egyelőre még semmilyen babakocsit nem próbáltunk mert még csak 11hetes vagyok, de szeretnék elkezdeni nézelődni. Árban a határ max 150 ezer környéke. Ha van más ami bevált meghalgatom. Persze az álom egy Cybex Balios S lux cloud G-isize hordozóval, de azt már túl soknak gondoljuk pénzben ahhoz hogy kb 1-2 évet hasznalja az ember.

tegnap 13:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Tudom, ez nem segít, de chippolino Málta kocsink volt. Imádtam! 2 gyereket kiszolgált, és semmi baja. Könnyű, bírja a terhelést, ide-oda forgatható, egy mozdulattal össze és fél kézzel szét hajtható, nehéz terepen (erdei út, macskakő, füves rész ilyenek) is szépen megy, nagy tároló rekesze van alul. Magassága állítható, én normál állapotban használtam a 175centimmel, 195centis apukának a legmagasabbra állítva is kényelmesen volt.
tegnap 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!