Camarelo sevilla babakocsiról kinek mi a véleménye?
Egy emeletet cipelni kellene, mindenféle pozitív negatív vélemény érdekelne
Esetleg mást is ajánlhattok, ami könnyű relatív és jó tapasztalat van vele
Én csak baràtnőmnél láttam ilyet, a könnyebb kocsik közé tartozik, és a rugózása is elég jó.
Viszont baromi nagy, de ez csak akkor probléma ha pl a kocsitok csomagtartója szűkösebb.
Igen, az a helyzet, hogy amíg a mózesben, vagy az autós hordozóban van, addig el tudom képzelni, hogy külön a mózes részt/hordozót levinni, meg külön a vázat, de amikor már a sportrész van használatban azt nem lehet csak úgy levenni és letámasztani (legalábbis a miénket nem, mert kilóg belőle alul a csatlakozója, gondolom a többi is ilyen, és akkor a gyerek fickándozik, stb.). A gyerek ha meg már ül, mászik, jár, tuti nem fog egy helyben maradni az emelet tetején, amíg leviszed a babakocsit, veszélyes ott hagyni. Esetleg úgy tudom elképzelni, hogy a baba a lakásban pl. a kiságyban biztonságos helyen megvárja amíg te leviszed a kocsit és aztán visszamész érte és fordítva hazafelé, csak ez nyáron még hagyján, de télen a bundazsák, télikabát... na mindegy, lehet, hogy én vagyok túl puhány, de futnék egy kört a közös képviselőnél a rámpa ügyében :)
Ha meg megoldhatatlan, akkor egy esernyőkocsira váltanék, amint ül, azt csukva le lehet vinni egy kézben, másik kézben a gyereket, esetleg ilyen szemmel is nézelődjetek. Ja és bár nem kérdezted, csak egy jó tanács, de nekem egy pelenkázóhátizsák a legjobb barátom 15 hónapja, a két kezem mindig szabad, és tudok cipekedni, 5.-en lakunk lift nélkül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!