Pár napja raktam ki egy babakocsit,kikértem a véleményeteket. Egy noname babakocsirol volt szó,50.000 Ft volt. Többen írták, hogy gagyi stb,így nem vettem meg. Meg mutatom végül milyet rendeltem. Mit gondoltok?
3:1 azért nem jöhetett szoba , mert van itthon hordozó, nem akarok felesleges dolgokat, illetve 100ezreket sem akartam babakocsira költeni. Amit rendeltem viszonylag márkás.
Az előzőt nem láttam, viszont ez jónak tűnik.
Mi 3in1 babakocsit vettünk. Egyszerűbb volt és nem bolt itthon hordozónk.
Adaptert nem szerzel be ehhez, hogy a hordozót rátudd illeszteni? Nekem nagy segítség volt, hogy a vázra tudtam tenni a hordozót is. Főleg mikor egyedul vittem/viszem a picit boltba vagy dokihoz, és autóval kellett mennem. (Időjárás miatt vagy több helyre is kellett mennem és gyalog több mint félnapos kirándulás lett volna, ami alatt a 2-3órás etetés nem megoldható annyira)
Ha a vázról levehető a fekvő/ülő rész akkor nagy valószínűséggel lehet valamilyen adapterrel megoldást találni. De pontosan nem tudom hogy, honnan.
Örülök hogy segíthettem.😀
Keskeny, kicsi a sportresz, ha átalakitod
Borzasztó a rugózás,és rengetegen irjak, hogy eltörik a tolókar
5-ös vagyok, teljesen egyet értek az előttem szólókkal peg perego book babakocsit hordozoval, új állapotban kapsz ennyiért
Ha egyszer megtapasztalod mennyire szívás lehet egy babakocsi, soha többet nem fogod rá sajnálni a penzt
Ne haragudj, de ez sem jobb. Ezek a sporttá alakítható mózesek olyan kicsik, hogy egy évesen már alig fér bele a gyerek. Húgomnak volt hasonló, nagyszülőknél van az a kocsi, mikor a szükség úgy hozta, bele kellett tennem a gyereket. Tényleg borzalom.
Ha lehet, mondd vissza. 70ért már találsz használtan normálisat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!