Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Olcsóbb, de jó gyerekülés?

Olcsóbb, de jó gyerekülés?

Figyelt kérdés

Nincs autók így csak a nagyszülői kocsiba kellene alkalmanként használnánk ezért nem akarnék százezres tételt költeni rá. Eddig hordozóban volt, de kezdi hosszban kinőni.

5 hónapos a lányom 70 cm 8 kg jelenleg.

Olyan ülést szeretnék ami simán övvel beköthető. Tudnátok ajánlani?

febr. 17. 15:01
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
5 hónaposan egy rendes gyerekülést nem nőhet ki. Attól, hogy ritkán van használva nem baj, ha nem véd?
febr. 17. 15:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Ne haragudj 2# de nem értem a válaszod. A hordozót növi ki lassan ezért szeretnék egy jó megbízható gyerekülést venni helyette. Nyilván védjen, de nem vagyok jártas a gyerekükésekben ezért szerettem volna tapasztaltabbaktól segítséget kérni milyet érdemes venni.
febr. 17. 15:09
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
1# tanulj már meg szöveget értelmezni. Kötekedj máshol.
febr. 17. 15:27
 4/8 anonim ***** válasza:
41%
Elírtam. A hordozót nem nőheti ki 5 hónaposan. Egy rendes hordozó 13 kgig jó. A fiam 2 évesen nőtte ki.
febr. 17. 15:42
 5/8 anonim ***** válasza:
69%

A legkisebb hordozók is 75 centiig jók. Óriás, 4600 grammal született babám volt, de ő is csak 6 hónapos kora után nőtte ki a kisebb fajta hordozónkat. De ha most 70 centi a babád, akkor neked még jó pár hónapig jó lesz, ennyi idősen már nem nőnek ilyen gyorsan.

Ha mégis még azelőtt kellene cserélni a hordozót, hogy stabilan ülne, akkor kb csak háttal beköthető, dönthető jöhet szóba, amiből talán egy Joie van a piacon (ha még árulják), ami a több százezres kategória. Vagy isofixeset lehet, ha van az autóban isofix, akkor amúgy is olyat érdemes.

Vagy vesztek egy nagyobb hordozót, ami 85 centis és 13 kilóig használható, az nagy babáknak is legalább 14-15 hónapos korukig jó, átlagos babáknak 1,5 éves koráig és utána már lehet be lehet vállalni a menetiránnyal megegyező övvel beköthető üléseket, ha nincs isofox az autóban. (Bàr 2-2,5 éves korig ugye nem ajánlott...)

febr. 17. 15:54
 6/8 A kérdező kommentje:
5# remélem igazad lesz :) legutóbb a védőnő mondta amikor státuszon jártunk, hogy nem sokáig lesz jó már a hordozó. Gondoltam addig akkor átnézem a lehetőségeket, ne kapkodva kelljen majd venni valamit.
febr. 17. 16:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Az en lányom 8 honapos, óriás baba (76 centi es 11 kg) megis elfér meg a hordozóban.

Mi lecseréltük mondjuk mert gyűlöli, de elférne benne ha muszáj lenne.

Övvel bekötős forgatható nincs szeribtem, i-size kellene ami mibd isofixes és jó drága (nekünk cybex sirona Gi lett vegül, 150 000 ft körüli áron. De mi rengeteget utazunk uh ki tudjuk használni.)

A hordozónk sima Bexa, az volt a babakocsihoz.

tegnapelőtt 10:47
 8/8 anonim ***** válasza:
A hordozót akkor növi ki hosszra, mikor a FEJE lóg túl a hordozón. Ez 4 hónaposan esélytelen.
tegnapelőtt 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!