Mi a vélemenyetek az olcsobb gyerekülésekről, autósülésekről?
most szeretnenk venni 9-36kg sulyhataros ulet,de nincs ra 50-100ezer ft unk...egyenlore az a velemenyem,hogy a 10-20ezer ft os is jo,ha jol van bekotve illetve ha nem lenne biztonsagos akkor nem arulnak a boltokban..semmikep nem tescogazdasagosra gondolok....pierrecardin,toprider,nania,bertoli,babydesign ilyesmi
ti hogy vélekedtek? csak tesztgyoztes draga ulesbe ultetitek a gyerkocot?
Szia!
Igen én csak jó eredményt elértbe ültetném.Én römer kinget vettem.
Mielött bárki azt mondaná gazdagok vagyunk elmomdom hogy nem .Minimálbérből és gyesből gazdálkottam ki 10 hónap alatt.
Én nem tesztgyőztes, de még csak nem is teszten résztvevő ülésbe ültettem a gyerekem.
Nekem kicsit szubjektív ez a német autóklubos teszt... Csak az van rajta, amit ők "akarnak" vizsgálni.
Nekünk pedig egy olasz ülésünk van, amit a gyártó a saját gyárában tesztel, amiről videó is van a honlapján, és igen meggyőző. Szerintem ez az ülés is van olyan jó, mint a teszten szereplő ülések, csak nincs rajta az a plusz 10-20 ezer ft amit a teszt részvétel jelent...
Viszont nem is vennék nania és társai tescoban és pennyben forgalmazott üléseket...
A mienk egyébként Bellelli márkájú, és igaz 9-18 kg-os, de ez 36 ezer ft volt.
Hordozó középkategória volt (Maxi cosi b márkája), második (0-18-ig) olcsó, Nania. Muszáj volt most cserélnünk, nem tudtunk most nagy kiadásokba verni magunkat.
Ha összeszedtük magunkat, lecseréljük egy jobbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!