Mi a véleményetek az alábbi gyerekülésekről?
Ezek közül mindenképpen a Brevi a legjobb, de a legdrágább is. Ha van rá pénzetek, akkor én azt választanám.
Amúgy a Fisher Price, a Ferrari és a Nania ugyanaz. Mi Nania-t vettünk, mert nem volt pénzük drágábbra, de végül is nem bántam, jó kis ülés. Amúgy az ADAC teszten közepest kapott, az teljesen oké. Szerintem. (Mellesleg a Maxi Cosi és a Peg Peg Perego ülés is azt kapott, és kétszer annyiba kerülnek....)
Még 1 mondat.
Azért a Maxi Cosi mérföldekkel jobb, mint a Nania!!!!!
Ne haragudj, de mindegyik gagyi. Mi is nemrég vettünk autós ülést. Én is kinéztem a neten pont a Brendonban, aztán élőben jött a nagy csalódás, iszonyat gagyi kivitelezés mindegyik. Talán még a Brevi, de az se igazi.
Mi Maxi Cosi Priori-t vettünk, úgy gondoltuk inkább normálisa veszünk, hisz sokáig használja. Az Elefáni bababoltban találtunk rá 44ezer volt. De pl. pont ,ma voltunk ott sportbabakocsiért és ugyanaz a Maxi Cosi most akciósan 36ezer. Ezerszer jobb és biztonságosabb mint a belinkeltek.
Nem tudom mit jelent az, hogy több fokozatba dönthető, mert ha nem vízszintesig, akkor ne is foglalkozz velük, mert amíg a babák kicsik nem egészséges a gerincének, hogy 20-30 percnél többet töltsenek félig ülő helyzetbe
Ha tudsz, tegyél hozzá még egy kicsit és vegyél egy Besafe izi Sleepet.
A Fischer Price ill. a Ferrari szerintem is gagyi. Tudom, hogy nem mindenkinek van rá pénze, de én a Maxi Cosi és a Römer King között vacilláltam. Végül az utóbbi lett és lehet, hogy nem olyan vagány, mint ezek az ülések, de ez nem is fontos a számomra.
Egyébként mennyi idős a gyerek?
(17:04-es: a bébihordozóban sem fekszik vízszintesen a baba, ezeket az üléseket pedig azért 0-18hónapos korig árulják, mert egész kicsiknek is jók)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!