Mi a véleményetek a besafe x1 vagy x3 autósülésekről?
ez volt a legkényelmesebb a babámnak, nagyon tutinak néz ki, van tapasztalat?azt tudom, hoyg az adac teszten jó minősítése van.
az x3 az nem nagyon jött be a nagy fejvédő miatt, elég zavaró lehet, de az x1 tökéletes lenne.
Milyen ülés?hoyg szuperál?
negatív tapasztalat van vele?Mi az?
a dönthetősége mennyire jó?
Nekünk X1-es van, januárban vettük, akkor volt a lányom 10 hós és 9 kiló, kinőtte a hordozót hosszra.
4 állása van, jól dönthető eddig nincs negatív tapasztalat.
A mienk fekete, ezüst szegéllyel, jó minőségű a huzata.
A betéteket ill az övnél párnát már mostam ki.
Használtan nem nagyon találsz, én is néztem. mi X3-at vettünk, a kislányom nagyon szereti, mi is. A töréstesztje kiváló. Könnyű bekötni, 4 állásban dönthető, kényelmes és jól is néz ki.
Az X3-nak megerősített a fejrésznél a védelem, azért keményebb, mint az X1-nek, ez már a legújabb fejlesztés. Nem kénylemetlen neki egyáltalán. Ha megnézel másik ilyen kategóriás ülést, ott is kemény a fejrész oldalt, hogy oldalirányú ütközésnél jobban védjen.
5 ezerrel volt drágább, mint az X1-es, úgy döntöttünk, az már nem oszt, nem szoroz, ezt vettük. Negatív tapasztalatom eddig nincsen az üléssel.
8 hós korától használjuk, igaz 7 hónaposan magától ült már a lányom.
Valahol találtam a neten 50 ezerésrt X-ast mostanában (mi 55-ért vettük bő 2 hónapja), de már nem tudom hol. Én ajánlani tudom.
első
a ienk is 49900 volt, még januárban, nem volt olcsóbb.
nemm isofixes, az még drágább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!