Maxi-Cosi Tobi vagy Besafe iZi Comfort X3 (9-18 kg)?
Ebben nem fogsz tudni igazságot tenni (mindkettő nagyon jó), talán csak úgy, ha belepróbálod mindkét ülésbe a babát, és az alapján döntesz. Mi látatlanban vettünk Maxi Cosi Tobi-t, és imádja a kislányunk. Jó magasan ül benne, jól kilát, mindehhez még nagyon-nagyon kényelmes is.
Tuladjonképpen bármelyiket választod, jól jársz vele. :-)
Maxi cos priori xp.
Én is a fenti kettő között vaciláltam, de aztán mikor bele tettem a gyereket , a tobi szűk, a besafe szélesebb volt, de nem tetszett a színe:) akkor ajánlotta az eladó a priori xp-t! Nagyon szuper, mert még 3 évesen is elfér benne overálban a gyerek, nincs fejpárnája, nem izzad bele! Nagyon szép színű huzatokkal lehet kapni, amit heti szinten mosok mert nem bírja az autózást, meg eszik iszik az ülésben mindig összehánnya:$ de bevásárolni vinnem kell magammal, mert nincs kire
hagyni.
És nagyon masszívan be lehet kötni a többihez képest!
Sziasztok!
Tegnap elmentünk, bepróbáltuk mindkettőt az autóba, belekötöttük a gyereket is és végül hosszas vívódás után (mert kezdetben a Römer King Plus vs. Maxi Cosi Tobi vs. Besafe között töprengtünk) végül a Besafe-t választottuk. Oka:
1. a Besafe szinte az ablakig emelhető volt, onnan látott ki a legjobban
2. bár a pénz nem számított mégis úgy gondoltuk hogy a Tobi nem tud annyival többet amennyivel többe kerül
3. szélesebb volt az ülésrésze mint a Tobinak
A Römert hamar elvetettük, csak a kocsiajtót nézte benne a gyerek.
Köszönöm a hasznos válaszokat, sokat segítettetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!