Besafe izi comfort x3 vagy Römer king plus?
Figyelt kérdés
Melyik gyerekülést ajánlanátok 9-18 kg-os kategóriában? Mik a tapasztalatok velük?2011. ápr. 15. 07:57
1/6 anonim válasza:
nekünk 2 Römer King TS Plusunk van, mi maximálisan elégedettek vagyunk velük, egy 3 éves és egy 1,5 éves gyerek ül benne, baromi jókat alszanak, a kicsit mindig irigylem is, mert törökülésbe felhúzza a lábait és látszik rajta, hogy nagyon kényelmesen tud aludni benne. Nem izzadnak bele, jó az ADAC tesztjük, dönthetők. Nem véletlen, hogy az első után is ilyet vettünk, nem gondolkodtunk másban.
2/6 anonim válasza:
Nekünk BeSafe izi comfort x3 van, nagyon jó, könnyű kezelni, bekötni, dönteni, az anyaga is jó, nem izzad bele a fiam. A Römerrel szemben azért ez nyert nálunk, mert a fiam kis súllyal született, 9 hónaposan kapta az ülést, és ebben valahogy kényelmesebben ült.
4/6 anonim válasza:
Nekünk is besafe van, nagyon elégedett vagyok vele. Tényleg könnyen kezelhető, és biztosan kényelmes is, mert a lányom hatalmasakat alszik benne :) Mi sokszor megyünk hosszú útra (alkalmanként 4-500 km max. egy megállással), és az ülésnek is köszönhető, hogy a gyerek nagyon jól viseli. Annak ellenére választottuk mi a besafe-et, hogy a kocsink gyári ülése römer lenne...
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Az én kisfiam korababa, s bár súlyban stimmel, annyira nem ül stabilan (viszont a hordozót már kinövi), úgyhogy igyekszünk körültekintően választani. Valahogy én is a besafe felé hajlok... De mindenképp megnézzük élőben is a két ülést.
2011. ápr. 15. 09:42
6/6 anonim válasza:
Mi is a kettő között vacilláltunk.
Végül BeSafe izi comfort x3-at vettünk. Nagyon jó!
Itt többen ajánlották a BeSafet, meggyőztek. De nem is bánom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!