Besafe izi comfort x1 9-18kg autósülés! Van valakinek róla tapasztalata?
11 hónapos a kisfiam.Most venném meg neki,az első autósülését,és ezt nézegetem.Vélemyányek róla?????
Rossz,és jó is jöhet!!!:)
Nekünk iylen van 10 hónaposan kapta, akkor bvolt 9 kiló.
Most 2 éves.
Teljesen jó, eddig nincs negatívum.
feketét vettünk, így "nem koszolódik annyira"
Szia!
Az én kisfiam 10 hónapos volt, amikor megvettük az ülést, és azóta nem rémálom az autózás:) Nagyon szereti, jókat alszik benne, nem izzad bele, könnyen kezelhető, ki-és bekötni sem bonyolult (mi néhány naponta kötjük egyik kocsiból a másikba). Csak ajánlani tudom:)
Sziasztok!!!
De jó,hogy csak pozitiv tapasztalat van!!:))
Akkor szerintem ezt vesszük meg!!:)
Ilyen árkategóriában már aki ezt az ülést veszi, gondolom azért veszi, mert jókat hallott róla. Én sosem tudtam megérteni azt, hogy itt írják sokan, hogy a gyerkőcöt bele kell próbálni, mert ami neki tetszik. Egyáltalán hogy lehet egy percből leszűrni melyik tetszik neki, ha menet közben kiderül (használat közben) hogy sír benne a gyerkőc, akkor mindenki lecseréli? és vesz egy másikat? Mert összehasonlítási tapasztalat csak így lehetne. Na, mindegy is, ez csak egy kitérő volt.
Nekünk is besafe van, x3-as, annak már a fejtámasza is szélesebb. Én ezt néztem ki először, amikor még nem volt aktuális, utána ástam bele magam jobban, és a végén mégis maradtunk ennél. A bekötés győzött meg, hogy nem csak a műanyag tartót kötöd a kocsiba, hanem magát az ülést is. Könnyű dönteni, elölről a párom szokta mindig, ha elalszik a fiam, és bekötni is könnyű, már nekem is volt szerencsém hozzá :o) Mi fekete-türkizt vettünk, a plüss anyag miatt, hátha az annyira nem izzadós nyáron, mert még nyáron nem használtuk. Ősz óta van meg. A kis kitérőt pedig azért írtam, mert a fiam sokat ordít benne, ugyanakkor rengeteget is alszik. Bár most, hogy már nézelődik és kijöttek a fogai (16 hónapos) már inkább "beszélgetés" van, "busz számlálás" stb, meg alvás. Szóval honnan is tudnám eldönteni, egy ekkora gyereknél, hogy neki kényelmes e az ülés... egyébként meg nem lehet nem kényelmes, mert párnázott mindenhol.
Páromat pedig az győzte meg, hogy az oldalvédelem olyan anyagból van, mint a bukósisakok, nem pedig a gagyibb fajta. (nem tudom a nevét).
Szóval jó választás! Ha van rá keret, akkor ezt vegyétek. Állítólag a skandinávok nagyon adnak a biztonságra, ezt is ők csinálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!