Besafe Izi Comfort 9-18 kg-ig autósülést hol lehet kapni Debrecenben?
Szia! Mi a Minimanóban vettük Budapesten. Én nagyon szeretem, könnyű bekötni, nagyon jó a töréstesztje. A lányom 7 és fél hónapos, pár napja kezdtük el használni, meg akartuk várni, hogy magától fel tudjon ülni.
Igen, Elefániban vettük (Bp-en) 50 ezer volt, az egyik legbiztonságosabb ülés, ez még az X1-es.
Az újabb X3-as 5 ezerrel drágább, de akkor még nem volt, most jelent meg.
előző
10 hósan vettü, akkor nőtte ki a hordozót, bár már 6 hósan felült.
Szia!
Nekünk is ilyen van, én csak pozitív tapasztalatról tudok beszámolni :)
Nagyon szeretem, sokáig nézelődtem, míg végül emelett döntöttünk, azért, mert nagyon jók a teszteredményei, biztonságos, kényelmes, skandináv termék (ez nekem már garanciát jelentett a minőségre), és még szép is.
Kb. 10 hónapja használjuk, a kislányom nagyon szeret benne utazni, nem is izzadt bele nyáron sem, eddig még csak a szűkítő betétet mostam, semmi baja nem lett.
Mi is debreceniek vagyunk, elmentünk a babycenterbe kipróbálni (ez fontos mielőtt ülést vesztek), hogy milyen a gyereknek, mennyire kényesmes, stb. és én az interneten rendeltem meg, mert így még postaköltséggel együtt is olcsóbb volt, mint a boltban.
És a boltban nem is volt belőle színválaszték sem.
Itt tudod megrendelni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!