1/7 anonim válasza:
a Bertoni több mindent "tud". vagy csak az elsőnél kimaradt a leírás?
2/7 anonim válasza:
Az én gyerekeimnek ilyenek vannak.a Bertoni nem választanám
3/7 anonim válasza:
Ha lehet, egyiket sem. Nem néztem a leírást.
de amit figyelj, dönthető legyen, és a fejtámlája állítható. Azt hiszem ennek nem az a fejtámlája.
Ezt sem láttam élőben, de most ezt választanám:
Mekkora most a picúr? Ha még egyszer vennék, úgy vennék, hogy dönthető legyen. 2 évesen kapott egy 15-36 kilóig valót, nem dönthető, de hosszabb útnál mindig elalszik, a feje meg letörik...
4/7 anonim válasza:
első vagyok :)
ha ajánlani kell és a Basafe-t ajánlanám, most az van, de az ára is szép :/
6/7 anonim válasza:
Szia! Én a naniát nem ajánlom, mert megbukott a törésteszteken. Ilyen árban kényelmesebb, biztonságosabb ülést is lehet kapni. Én ilyet vennék: [link]
7/7 A kérdező kommentje:
10 hónapos a kisfiam.10.5 kiló.Dönthető támlával szeretnénk,mert a nagyszülők 300km-re laknak.
A jelenlegit használtan vettük,0-18kg-ig jó,de szeretnénk neki egy újat,amit 25,36kg-ig használhat.
2011. okt. 18. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!