Milyen autósülést javasolnátok 8 kilós, még ülni nem tudó 4 hónapos babának?
0-18 vagy 25 kilóig valót!
Azt ilyenkor háttal kell bekötni, és eldönteni. Amire azonban figyelj: a mi ülésünk hátul (opel astra) hátrafelé lejt, ami felnőttnek jó,d e egy ilyen üléssel gáz, mert hiábaa döntöd el az ülést, a baba még akkor is ülni fog. Nem tudom, érthető volt-e... :)
Van, persze, nem is akármilyen, sajnálom is, hogy kinőtte :(
Ezért vagyunk bajban.
Én is a Concord ultimaxot javasolom, tényleg az a legjobb a 0-18-ban.
Mi is majdnem ezt vettük, de úgy néz ki, kihúzzuk még egy hónapig, így lesz egy Tobi, vagy egy Römer. Még nem döntöttem.
Nekünk is a Concord Ultimax van. Én is csak ajánlani tudom, a fiam 3 hónaposan nőtte ki a hordozót, akkor kapta az ultimaxot, azóta is imádja, meg én is. Nagyon szuper ülés, nem véletlenül volt tesztgyőztes.
Én ugyan használtan vettem de egy nagyon megbízható családtól, újonnan kicsit húzós az ára még mindig, de tényleg szuper ülés!
Szia,ugyan ezzel küzdöttem én is..aztán én brevit vettem 0-18kg-ig.
De most láttam a vat...erán:) nagyon jó állapotú concordokat...ha akkor fenn lettek volna olyat veszek.
A pénztárcádtól is függ...vannak használtan is nagyon jók jó áron.
Csak körültekintőnek kell lenni,nehogy balesetest akarjanak eladni...bár talán ezzel nem játszanak..kitudja!
A 0-25ig ebből nagyon kevés a választék...
első vagyok, bocsi az offért, de milyen hordozótok van, amit kinőtt a baba?
Nálunk sem kicsik a gyerekek, de a fiam 9 hóig használta. a lányom 4 hós lesz, de nem közelítünk a kinövéshez. széltébe növi ki? vagy hogy?
Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!