Sajt bevezetésénél melyiket javasolnátok?
Figyelt kérdés
2011. okt. 28. 11:16
1/3 anonim válasza:
Trappistát.
Én meleg főzelékbe kevertem reszelt sajtot először.
Később magában is elrágcsálta.
2/3 ava87 válasza:
Én is úgy csináltam, ahogy az előttem szóló. Trappista, vagy hasonló jellegű sajtokkal, pl. óvári, Anikó, ementáli, de kapott Cheddar sajtot is főzelékbe (nagyon jól olvad).
3/3 anonim válasza:
Én Mizo vagy Tolle trappistát vettem.
Mióta darabosat is eszik, azóta Medve tömlőst kenek a kenyérre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!