Milyen cipőt javasolnátok 15 hónapos lépegető kislányomnak?
Figyelt kérdés
15 hónapos a kislányom, most kezd el járni. Az első lépés cipőket csak 21-es méretig gyártják. A talpacskája 14 cm-es, így valószínűleg 22-23-as cipőt kell vennem. Amiket láttam, mind kemény talpúak voltak, azokban biztos felbukik. Ha van valakinek ötlete, szívesen venném.2011. szept. 17. 15:08
1/7 anonim válasza:
olyan kell aminek kemény a talpa de hajlékony. meg fog tudni tanulni benne járni.
ajánom a falcont vagy az elefanten cipőket
2/7 anonim válasza:
csak azt tudom mondani,hogy megszokja ám a keményebb talpuakat is,most másmilyet nem nagyon tudsz venni,hiszen lassan tél lesz.
én is aggódtam annó,hogy nem tud majd benne menni,de egy idő után már meg is szokta
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen, a Falcont nézegettem, nagyon tetszettek volna az első lépés cipői. Bár találtam nagyobb méretben mokaszin jellegű cipőt, talán annak sem olyan kemény a talpa. Az Elefanten cipők nagyon szűkek kislányom duci lábára.
2011. szept. 17. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!